Antena Meniu Search
x

Video Hotelurile de pe litoralul românesc, în concurenţă cu cele din Turcia şi Grecia. Cât plătesc românii pentru un sejur all inclusive la mare

Vacanţele all inclusive în Turcia, Bulgaria şi Grecia au concurenţă tot mai serioasă pe litoralul românesc. În Eforie, Olimp sau Neptun, sunt zeci de hoteluri care oferă acum turiştilor pachete complete. Oaspeţii au toate mesele incluse, gustări, acces la piscine, şezlonguri pe plaje private, dar şi seri tematice. 

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 21:43

Vezi și

În bucătăriile resorturilor all inclusive, se lucrează la foc continuu. Mii de porţii de mâncare sunt pregătite de trei ori pe zi, pentru oaspeţii veniţi la relaxare. Mesele bogate atrag tot mai mulţi turişti de la un an la altul. În special, familiile cu copii. 

Client: Suntem foarte mulţumiţi de servicii şi de calitatea hotelului. Condiţii super ok pentru turismul românesc. 

Clientă: Am un copil pe care trebuie să-l hrănesc. Am găsit totul foarte calitativ, dar şi cantitativ. 

Liliana Cornea, manager operaţional hotel 4 stele Eforie Nord: Românii au călătorit în ultimii ani şi firesc că îşi doresc şi pe litoralul românesc să beneficieze de aceleaşi tipuri de servicii pe care le întâlnesc şi în exterior. 

Pe acelaşi subiect

De ce beneficiază clienţii

Vlad Sandru, manager hotel 3 stele Eforie Sud: Au acces limitat disponibilităţii la biliard, la ping-pong. Desigur că avem şezlongurile noastre la piscină. Avem multe alte beneficii.

În timp ce turiştii se relaxează la piscină, în restaurantele all inclusiv, se aranjează deja preparate variate, de la aperitive la mâncăruri tradiţionale.

Elena Ursu, manager executiv hotel de 4 stele Olimp: Aproximativ 50 de preparate zilnic. Avem o zonă pregătită de live cooking, cuptor unde scoatem lipiile libaneze proaspete, pizza, fructe proaspete, legume proaspete. Desigur şi o zonă de desert cu cele mai căutate prăjituri libaneze. 

Bărbat: Din păcate, la noi, preţurile sunt exagerate pentru serviciile care se oferă. 

Din acest weekend, preţurile cresc din nou pe litoral. La un hotel de 3 stele din Eforie Sud, cu all inclusive, o familie cu un copil va plăti pentru 7 nopţi de cazare 4800 de lei. La Eforie Nord, la un hotel de 4 stele, sejurul va costa 7000 lei. În Năvodari, în schimb, la un resort de cinci stele, tariful depăşeşte 9.000 de lei.

În acest sezon estival, sunt 46 de unităţi de cazare care oferă servicii all inclusive pe litoralul românesc. Cele mai multe sunt hoteluri de 4 stele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Hotelurile de pe litoralul românesc, în concurenţă cu cele din Turcia şi Grecia. Cât plătesc românii pentru un sejur all inclusive la mare