Antena Meniu Search
x

Video Locul superb din România care a devenit viral în mediul online. Turiști din toate colțurile țării vin să admire priveliștea

Statuia lui Iisus din judeţul Harghita, cunoscută şi ca Inima lui Iisus, a fost vizitată de zeci de turişti din toate colţurile ţării în acest weekend. Vremea frumoasă a fost perfectă pentru o drumeţie în mijlocul naturii, dar şi pentru poze perfecte. 

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 08:32

Vezi și

Muntele Gordon a fost unul din obiectivele turistice principale din acest weekend pentru iubitorii de natură, dar mai ales pentru cei dornici să ajungă la „Inima lui Iisus“. Vremea călduroasă i-a făcut pe mulţi să lase maşinile la poalele muntelui şi să urce pe jos, ori cu bicicleta. Odată ajunşi în vârf, aceştia au imortalizat priveliştea şi statuia.

Turist: E impresionant, merită să vii, să vezi, să urci sus, vezi toată priveliştea. E ceva de nedescris.

Turist: În drum spre Bucureşti am zis că să oprim şi la statuia aceasta. Peisajul este frumos, vremea este bună.

Turistă: E superbă zona, superbă, nu am fost, şi mereu încercăm să schimbăm locul. Nu mergem de două ori în acelaşi loc, chiar dacă ne-a plăcut, să vedem cât mai mult din România.

Pe acelaşi subiect

Locul a devenit o atracţie pentru turişti

Pe o vreme cu vizibilitate mare se pot vedea, din vârful muntelui Gordon, 13 localităţi, dar şi 13 vârfuri muntoase. Locul a devenit o atracţie pentru turişti după ce mai multe imagini şi filmări cu statuia lui Iisus s-au viralizat în mediul online.

Localnic: Pot să se plimbe în pădure, să facă un popas aici, să mănânce kurtos kalacs, vizitează statuia.

Ridicată în 2011, „Inima lui Iisus“ este cea mai mare statuie a Mântuitorului din Europa de Est, cu o înălţime de 22 de metri şi o construcţie din fier şi oţel inoxidabil. Costul s-a ridicat la 200.000 de euro, bani ce au fost strânşi din donaţii de către autorităţile comunei Lupeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Locul superb din România care a devenit viral în mediul online. Turiști din toate colțurile țării vin să admire priveliștea