Antena Meniu Search
x

Video Locurile din România vânate de turiștii de o zi. Se bucură de atmosfera superbă și de prețurile mici: "E combinaţia perfectă"

Pisicinele de lângă Capitală au fost invadate de turişti în weekend. Veniţi din toate colţurile lumii: Israel, Mexic, Japonia sau Filipine, mulţi străini au vrut neaparat să bifeze cele mai populare atracţii de la noi. Unii vin în România doar pentru o zi. Pe lângă distracţie, bucuria e amplificată de preţurile mici comparativ cu alte ţări. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 13.08.2023, 20:08

Vezi și

Turişti din toată lumea și-au dat întâlnire într-un parc acvatic de lângă Bucureşti. În cel mai mare centru wellness a fost ca pe plajă în Costineşti, om lângă om. 

Turist: Am fost cred că de vreo cinci ori. E combinaţia perfectă: o locaţie de vară cu saună, sunt un mare fan al saunei. 

Turist: Sunt din Mexico City, Mexic. Locuiesc în Italia, am venit aici în vacanţă. E un loc foarte popular. Pentru orice turist, cred că e obligatoriu să vii aici. 

Turiști pentru o zi. Principalul motiv de distracţie e preţul

Pe acelaşi subiect

Specialiştii spun că în Bucureşti ia amploare un fenomen nou: turismul de o zi. Fie că sunt oameni din ţară care vin pentru o zi să se relexeze în Capitală, fie că sunt turişti străini care prind un zbor ieftin. 

Andrada Seitan, reprezentanta centrului de wellness: În timpul săptămânii procentul străinilor este mult mai mare decât cel al românilor. Sunt foarte mulţi care vin pentru o zi sau două. Cred că majoritatea sunt italieni, vin şi din Marea Britanie, şi din Israel.

În minivacanţa de Sfânta Maria oraşul a rămas al străinilor. 

Roxana Ilinca, reprezentant agenție de turism: Oraşul este gol. Toţi bucureştenii pleacă din oraş să le facă loc celor care doresc să îl viziteze. Este un moment perfect. Turiştii aleg să se plimbe, să meargă la terase, să viziteze muzeele, să facă plimbări, să meargă în afara Bucureştiului.

În primele șase luni ale acestui an, peste un milion de străini ne-au trecut granițele, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Locurile din România vânate de turiștii de o zi. Se bucură de atmosfera superbă și de prețurile mici: "E combinaţia perfectă"