Antena Meniu Search
x

Video Oaza cochetă de distracție aflată la doar câteva minute de Brașov. Localnicii îi spun "paradisul dintre munți"

La doar câteva minute de Braşov există un paradis ascuns în pădure. Locul este freceventat în general de localnici, dar e ideal şi pentru turiştii care vor să se relaxeze în natură. Lacul Noua este un parc care arată ca cele din marile oraşe ale lumii. Aici oamenii se pot plimba cu barca, pot încerca marea tiroliană peste lac, care are nu mai puţin de 300 de metri, sau pot sta la un grătar cu prietenii. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.08.2023, 19:37

Vezi și

Paradisul dintre munţi, aşa descriu localnicii Lacul Noua din Braşov. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Noua este parcul de agrement cel mai frumos din zona Braşovului pentru că aici există un lac cu ambarcaţiuni şi o insulă cochetă pe mijloc, un parc de aventură cu traversări în tiroliană peste lac - una de 300, alta de 200 de metri. Iar în spate, o zonă de picnic dichisită cu tot ce trebuie pentru o experienţă de calitate.

Pentru o plimbare pe lac se pot închiria hidrobicilcete sau bărci, iar de jur împreujurul lacului sunt piste pentru o cursă cu bicicletă sau cu rolele. 

Oamenii îşi pot pregăti masa în parc. Cei care vor să consume caloriile după un grătar cu de toate, pot face şi drumeţii pe munţii din împrejurimi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Oaza cochetă de distracție aflată la doar câteva minute de Brașov. Localnicii îi spun "paradisul dintre munți"