Antena Meniu Search
x

Mii de turiști și-au petrecut weekendul de Rusalii la Băile Felix, pe ritmuri de Zumba. "Am fost închişi, acum ne eliberăm"

Ca niciodată în ultimii trei ani, staţiunea Băile Felix a fost inundată de mii de turişti. Bazinele cu apă termală au fost pline de turişti, care au dansat pe ritmuri de zumba, dar au încins şi o horă tradiţională. Alţii au preferat să se răsfeţe cu o ploaie de spumă. Majoritatea complexurilor turistice au fost ocupate în proporţie de peste 95%.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 08:52

Vezi și

Weekendul prelungit a fost motiv de sărbătoare la Băile Felix. Bazinele s-au dovedit neîncăpătoare pentru turiştii veniţi din toate colţurile ţării. 

Ilaria Cherloabă, animatoare: Sunt bazinele pline după cum se poate vedea şi sunt foarte, foarte entuziasmaţi. Eu mă bucur foarte mult pentru că de trei ani nu am mai văzut atâta lume şi au o energie extraordinară. 

Iar după o repriză solicitantă de aqua zumba, turiştii au încins şi o horă românească în apă. 

Cuplu: Noi suntem foarte veseli, ne place distracţie şi am suferit, dar acum e bine. Am fost închişi, acum ne eliberăm

Pe acelaşi subiect

Constantin Oprinoiu, director complex balnear: Fiind şi vremea bună, a ţinut cu noi, vreme frumoasă, ne-am întors înainte de pandemie. Capacitatea a fost maximă, am fost nevoiţi ca în anumite momente să oprim şi accesul în acest complex. 

De altfel, în toată staţiunea petrecerile s-au ţinut lanţ, iar complexurile turistice s-au întrecut în oferte când a venit vorba despre distracţie. 

Reporter: Cum te distrezi? Cum te simţi în atâta spumă? 

Fetiță: Foarte bine! Mă simt foarte fain. 

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneoclimaterica din România şi este pe locul doi în ţară, după litoral, atunci când vorbim despre numărul locurilor de cazare disponibile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Travel » Mii de turiști și-au petrecut weekendul de Rusalii la Băile Felix, pe ritmuri de Zumba. "Am fost închişi, acum ne eliberăm"