Antena Meniu Search
x

Video După masa copioasă de Paște, aproape 7.000 de turiști s-au relaxat la Băile Felix: "Sperăm să mâncăm iar şi să intrăm înapoi"

Relaxarea a continuat azi la piscină. Aproape 7.000 de turişti au ales stațiunea Băile Felix, din Bihor, pentru a se bucura de soare şi de apele termale. Şi sute de bucureşteni, care nu au vrut să conducă până la mare, au ales plaja şi bazinele termale aflate la doi paşi de oraş.

de Redactia Observator

la 24.04.2022, 19:16

Vezi și

Peste o mie de turişti au ţinut ritmul în acest complex balnear din Băile Felix. 

Turiști: Distracţie mare, e super. Apa e super, totul este perfect. Sperăm să mâncăm iar şi să intrăm înapoi, cu mai multă forţă. 

Turiştii, veniţi din toate colţurile ţării, s-au răsfăţat la soare în apele termale. 

Ilaria Cherloabă, dansatoare: Lumea a fost foarte receptivă, ca de obicei, aici este super distracţie şi ne bucurăm că participă cu drag la activităţile noastre. 

Pe acelaşi subiect

Diana Trip, reprezentant companie: Rezervările pentru pachetele de Paşte au fost făcute din timp, spre deosebire de pandemie, când erau făcute pe ultimele zile. 

Vedeta meniului, carnea de miel

Prea multă mișcare, a deschis din nou apetitul oaspeţilor. 

Chef: A fost ţinut 24 de ore la baiţ, după care 8 ore la foc de cărbune, moderat, să se pătrundă, după care îl punem în sos şi îl servim clienţilor. 

Carnea delicioasă de viţel a fost vedeta meniului. 

Reporter: E ziua ta de naştere şi Paştele în aceeaşi zi? 

Bărbat: Da. 

Reporter: Cum e să fii sărbătorit chiar de Paşte? 

Bărbat: Tare! 

Dumitru Fechete, director complex 4 stele: Avem grad de ocupare de sută la sută în această perioadă şi ne bucură acest lucru. 

Piscinele de lângă București au fost pline

Cine a avut chef de mare, dar n-a vrut să meargă mult cu maşina, s-a oprit lângă Bucureşti. Piscinele au fost pline. 

Turiști: Păi am petrecut până acum, doar ce am venit. 

Turiști: Nicăieri nu-i mai bine decât acasă, dar pentru vremea aceasta frumoasă am ieşit afară. E ok să petreci timp cu familia, de aceea vom merge şi acasă. 

Tânăr: Am ales varianta asta pentru că a fost cea mai simplă. Am vrut să plec la mare, dar n-am avut cu cine, prietenii mei au plecat fără mine. Trebuia să ajung în Italia, am ratat invitaţia şi de aceea sunt aici. 

Mulţi vor să se relaxeze înaintea unei nopţi de petreceri. Şi mâine o vor lua de la capăt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » După masa copioasă de Paște, aproape 7.000 de turiști s-au relaxat la Băile Felix: "Sperăm să mâncăm iar şi să intrăm înapoi"