Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea în care românii se refugiază în minivacanţă. Preţurile, mai mici faţă de litoral: "Suntem mult mai mulţumiţi"

Mai este doar o zi până la începerea minivacanţei de Paşte şi 1 Mai, iar românii sunt gata de distracţie. În timp ce unii preferă să-şi petreacă sejurul la mare sau la munte, alţii aleg să se îndrepte către parcurile acvatice sau ştrandurile tradiționale. Şi cum cea mai râvnită staţiune de la noi din ţară este Băile Felix, cei mai mulţi dintre turişti, au umplut deja aqua parcurile. Chiar dacă în unele locaţii tarifele au crescut cu 10%, preţurile par să fie mai rezonabile pentru români, comparativ cu cele piperate de pe litoral. 

de Georgiana Botez

la 30.04.2024, 09:11

Vezi și

În acest hotel din stațiunea Băile Felix a început deja să se simtă atmosfera de vacanţă. Chiar dacă cei mai mulţi dintre români îşi încep minivacanţa abia mâine, turiştii care au reuşit să fure startul acestui sejur, nu au mai stat pe gânduri şi au mers deja să se bucure de soare şi de temperaturile crescute din termometre. 

Turistă: Copii se distrează foarte frumos. Am mers şi la aquapark. Sunt în principal foarte fascinaţi de tobogane, de piscină în aer liber, băile de seară la piscină, sunt preferatele copiilor. 

Turist: Suntem foarte, foarte mulţumiţi. Ne bucurăm şi de timpul acesta, apa este foarte caldă, iar toate sunt perfecte 100%. 

Turistă: Suntem foarte încântaţi de ospitalitatea şi mediul ambiant. Venim pentru baza de tratament, pentru distracție, pentru copii.

Pe acelaşi subiect

Preţurile au crescut şi în staţiunea Băile Felix

Deşi distracţia este la superlativ, comparativ cu anii trecuţi, preţurile au crescut şi în staţiunea Băile Felix. Cu toate acestea, turiştii aleg vestul ţării, în detrimentul litoralului, acolo unde preţurile sunt mult mai piperate. 

Turistă: Mai bine preferăm Băile Felix, în comparaţie cu marea. Suntem mult mai mulţumiţi. Atât meniul, cât şi cazarea, este la superlativ. 

Turist: Sunt foarte mici şi sunt pentru toată lumea, în funcţie de buzunar. 

Dumitru Fechete, director complex balnear: Tariful maximal e undeva la 70 de lei de persoană pentru adulţi, dar pot să-şi ia abonament, iar atunci au o reducere de 50 %. Avem tarif de 5 ore care este 30 de lei, iar copii au reducere atât la tariful de-o zi, cât şi la cel de cinci ore. 

Turişti şi la cel mai mare aqua park din vestul țării

La doar zece kilometri distanţă de Băile Felix, în Oradea, turiştii se pot distra în această minivacanţă, la cel mai mare aqua park din vestul țării, ce se întinde pe şapte hectare.

Mihai Oprean, administrator aqua park: L-am pregătit turiştilor facilităţi pe interior, tobogane, jacuzzi, băi de relaxare, băi turceşti, saune, am inclus în programul nostru şi masaj, iar pentru cei care vor intimitate, avem jacuzzi VIP. 

Aici, doar intrarea la Aquapark ajunge la aproape 100 de lei, la care se adaugă banii pentru mâncare şi băutură. O persoană care alege să ia prânzul sau cina aici, spre exemplu, ar putea scoate din buzunar 120 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Travel » Staţiunea în care românii se refugiază în minivacanţă. Preţurile, mai mici faţă de litoral: "Suntem mult mai mulţumiţi"