Antena Meniu Search
x

Video Paradisul ascuns la doar două minute de Braşov: Turiştii pot alege trasee turistice, plimbări cu barca sau relaxare la picnic

La nici două minute de la intrarea în Braşov, dinspre Bucureşti există un paradis ascuns, înconjurat de trei părţi de pădure deasă, cu trasee turistice. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.08.2023, 09:58

Vezi și

Noua este un parc în care turiştii au foarte multe oportunităţi de petrecerea timpului liber. Lacul cu o suprafaţă de trei hectare, are în mijloc o insulă de o frumuseţe aparte, sunt disponibile ambarcaţiuni cu care turiştii pot face plimbări pe acest lac, o plimbare de o jumătate de oră este exact ce trebuie.

Locul plin de magie de lângă Braşov

Ca ziua să înceapă în cel mai plăcut mod cu putinţă, este un lac înconjurat de o alee de promenadă pentru turiştii care nu îşi doresc să meargă pe lac. 

Există şi loc de grătar, sunt zone de picnic amenajate după toate regulile, sunt şi multe trasee turistice care pot fi făcute la picior sau cu bicicleta, suntem la poalele Masivului Postăvarului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Paradisul ascuns la doar două minute de Braşov: Turiştii pot alege trasee turistice, plimbări cu barca sau relaxare la picnic