Antena Meniu Search
x

Video Vacanţa la munte, fără cozi şi fără nervi. Care este cel mai scurt drum spre pârtia din Poiana Braşov

Vacanţele petrecute la munte pot fi uneori, şi foarte obositoare. Căutarea unui loc de parcare, cozile de la skipass sau zecile de minute pierdute la îmbarcarea în telegondolă, sunt doar câteva dintre obstacolele întâmpinate în Poiana Braşov. Există totuşi, câteva trucuri, care vă pot scăpa de multe griji atunci când vă aflaţi în vacanţă, la munte.

de Redactia Observator

la 15.01.2022, 09:44

Vezi și

Călătoriile cu trenul nu au fost niciodată preferatele românilor. Acum, însă, calea ferată reprezintă cel mai scurt drum spre munte

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt: CFR-ul a introdus trenurile zăpezii. Aceasta este cea mai bună soluţie de-a ajunge de la Bucureşti la Braşov şi în Poiana Braşov. 

Cât costă un bilet de tren pe ruta Bucureşti-Braşov

Preţul unui bilet de tren pe ruta Bucureşti-Braşov este de aproape 40 de lei în timpul săptămânii. O alternativă demnă de luat în seamă, având în vedere aglomeraţia de pe DN1. Dacă totuşi, venim cu maşina, cea mai bună soluţie este parcarea supraetajată din aşa numita, Poiana Mică. Plătim 2.5 lei pe oră, iar cu tichetul de parcare avem acces gratuit la autobuz.

Pe acelaşi subiect

Silviu Ștefan, purtător de cuvânt RAT Brașov: Se monitorizează linia 60, care asigură legătura dintre telecabină şi parcarea din Poiana Mică. 

Şase autobuze vor fi puse în circulaţie pe această linie. De aceea, localnicii  îi încurajează pe turişti să vină în număr cât mai mare. 

Localnic: Este în Poiana Mică o parcare destul de mare cu vreo trei, patru etaje, unde turiştii pot să-şi lase maşina. Iar după ia maşina 60, care opreşte fix lângă, iar apoi îl aduce fix aici. 

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov: Majoritatea Braşovenilor preferă să îşi lase maşinile acolo. Pentru că, cum am spus, este simplu. Te dai jos din maşină, te duci în staţie şi te lasă la telegondolă. 

În plus, cozile interminabile de la casieriile instalațiilor de transport pe cablu sunt de acum istorie. 2,5 lei pe oră trebuie să plătească turiştii care vor să-şi lase maşinile în parcarea din Poiana Mică. În apropierea pârtiilor, preţul pentru un loc de parcare creşte şi poate ajunge până la 20 de lei pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vacanţa la munte, fără cozi şi fără nervi. Care este cel mai scurt drum spre pârtia din Poiana Braşov