Antena Meniu Search
x

(P) Recomandări de sejururi pentru seniori de la Hello Holidays

În ultimii ani, sejururile pentru seniori sunt tot mai căutate. Acestea au avantajul că pot fi organizate după placul fiecărui turist. Odată ajunși la destinație, timpul se poate petrece vizitând împrejurimile sau plecând în diverse excursii opționale, în funcție de disponibilitatea fiecărui turist.

de Redactia Observator

la 10.08.2022, 16:09

Astfel, seniorii pot avea parte de o vacanță de vis, pe care și-o organizează așa cum își doresc. În continuare, îți prezentăm câteva sejururi seniori de la Hello Holidays.

Prima recomandare este pentru Grecia, mai exact superba Insula Evia. Este un mic paradis liniștit, pe care îl preferă toți cei care doresc să descopere cultura grecească și să se bucure de relaxare în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, prima sugestie este un Sejur de 7 nopți, cu avionul, la Galini Hotel. În prețul pachetului turistic sunt incluse transportul cu avionul, cele 7 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele și asistență turistică. Prețul este unul excepțional, iar în cadrul sejurului se pot achiziționa și excursii opționale.

Toscana este considerată una dintre cele mai frumoase și romantice destinații din lume. Acest mic paradis italian este locul perfect pentru o vacanță de neuitat, iar seniorii vor aprecia la maximum sejurul aici. Astfel, recomandarea noastră este un Program Seniori Toscana, de 8 zile, cu avionul. În prețul pachetului turistic sunt incluse 7 noăți de cazare, bilete de avion cu un bagaj de cală și unul de mână, ghid însoțitor. Sejurul poate fi organizat după preferințe. Odată ajuns acolo, ai posibilitatea de a petrece timpul așa cum îți dorești, vizitând ce vrei sau poți achiziționa excursii suplimentare spre cele mai populare destinații din zonă, cum ar fi Cinque Terre, Luca și Pisa, San Marino și Bologna și altele.

Rămânem tot pe pământ italian, pentru că trebuie să îți recomandăm un alt sejur extrem de frumos, care cu siguranță îți va rămâne în suflet. Este vorba despre Sejur Holidays Napoli și Coasta Amalfi. Itinerariul complet este Napoli - Capri - Roma - Positano - Coasta Amalfi  - Caserta - Pompei - Vezuviu. Coasta Amalfi este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai romantice și boeme destinații din lume, un loc unde trebuie să ajungi măcar o dată în viață. Pachetul turistic include biletele de avion cu bagaj de cală și bagaj de mână, 7 cazări cu mic dejun în hoteluri de 4 stele și ghid însoțitor.

Ne mutăm în vestul continentului și îți recomandăm un Program Senior Holidays Costa del Sol, de 8 zile, cu avionul. Este un sejur foarte frumos, în care în funcție de disponibilitate și de dorințele tale, poți vizita cele mai frumoase obiective și destinații din zonă. Astfel, se pot vizita Sevilla, Granada, Gibraltar, Cordoba, Tanger, Marbella, Spectacolul Flamenco și multe altele. În prețul pachetului turistic sunt incluse 7 nopți de cazare cu mic dejun, în hoteluri de 4 stele, ghid însoțitor și bilete de avion cu bagaje de mână și de cală incluse.

Sperăm că informațiile prezentate să îți fie de folos și să achiziționezi pachete turistice pentru seniori, de la Hello Holidays.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » (P) Recomandări de sejururi pentru seniori de la Hello Holidays