Antena Meniu Search
x

Video Românii au luat cu asalt litoralul bulgăresc şi în acest an: "E foarte plăcut, mâncarea e minunată"

La bulgari, Marea Neagră e mai albastră. Şi ofertele vecinilor au cucerit turiştii români care, la rândul lor, au cucerit staţiuni întregi de pe litoralul bulgăresc. În Albena, de exemplu, gradul de ocupare în majoritatea hotelurilor este de 100%, iar în unele resorturi românii reprezintă 95% dintre turişti.

de Cătălina Buzoianu

la 23.08.2021, 22:19

Vezi și
  • Sezonul estival ţine, în Bulgaria, până în octombrie.

La recepţiile hotelurilor de patru şi cinci stele din staţiunile bulgăreşti se vorbeşte mai mult româneşte. Pentru mulţi turişti din ţara noastră, alegerea a fost simplă. 

Turistă: Ne place pe litoralul bulgăresc, considerăm că raportul preț-calitate este unul foarte bun comparativ cu România. Am ales Albena pentru ceea ce ne oferă ca și facilități de agrement pentru copii și pentru serviciile all-inclusive.

Elena Dobrovskaya, manager general hotel 5 stele: Aici avem o zonă foarte frumoasă de piscine și cu un mic aquapark amenajat, avem în interior și un centru spa, cu piscină, sală de sport.

Dima Pusnava, director Romanian Market Albena: Ne așteptam să fie cel mult la nivelul anului trecut dar, spre surpriza noastră plăcută, a mers cu mult mai bine decât anul trecut.

Pe acelaşi subiect

Bulgarii sunt fericiţi că au dat lovitura şi au resorturile de lux pline. În acest hotel de cinci stele, tariful pe noapte pentru o cameră dublă este de 200 de euro.

Sezonul estival ţine, în Bulgaria, până în octombrie

Turist: E super, mă simt minunat, priveliștea este senzațională, îmi place foarte mult. Sunt din Galați, pentru prima dată aici, sunt și cu prietenii și ne simțim extraordinar.

Turistă: E foarte plăcut, mâncarea e minunată. E prima dată şi clar ne vom întoarce în zona asta.

Turist: Camerele sunt impecabile, curățenia e impecabilă, mâncarea e foarte bună.

Dima Pusnava, director Romanian Market Albena: Gradul de ocupare este de sută la sută în acest moment, din care 95% sunt români.

Sezonul estival pe litoralul bulgăresc va continua până în luna octombrie. Tentaţia de a merge în vacanţă la vecini e mare şi pentru că Bulgaria nu cere românilor, la intrarea în ţară, dovada vaccinării sau alte documente în afara celor de călătorie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Românii au luat cu asalt litoralul bulgăresc şi în acest an: "E foarte plăcut, mâncarea e minunată"