Antena Meniu Search
x

Video Sejur all inclusive, în hotel de 4 stele, la un preţ cu 50% mai mic decât în Turcia. Destinaţii de vacanţă la mare căutare în 2024

Călătorim frenetic de câţiva ani. Iar în 2023 am bătut toate recordurile: am cheltuit peste 8 miliarde şi jumătate de euro, cu 60% mai mult decât în anul de referinţă 2019. Apetitul va fi şi mai mare, estimează agenţile de turism. Pe lângă tradiţionalele concedii în Turcia, Grecia sau Spania, oamenii caută pentru acest an sejururi în destinaţii mai puţin explorate, cum ar fi Armenia sau Tunisia. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 24.02.2024, 20:04

Vezi și

În această perioadă, destinaţiile mai puţin accesibile sunt la ofertă. Pentru Orientul Mijlociu, agenţiile au pregătit oferte all inclusive pentru toate buzunarele. Pachetele pornesc de la 400 de euro pentru 7 nopţi de cazare la 4 stele all inclusive, un preţ la jumătate faţă de un sejur în Turcia, destinaţie deja consacrată. 

Vacanţe all inclusive. Unde călătorim în 2024

"Georgia-Armenia, sunt pachete de 12 zile, 11 nopţi de cazare. Pachetul este undeva la 1.365 de euro de persoană, este mic dejun şi hotel de patru stele. Este zbor de linie, dar turiştii se bucură de această ocazie", spune Marius Berca, manager operaţional agenţie de turism. 

"Djerba, în Tunisia, este o destinaţie insulară, unde peisajele sunt superbe, plaje cu nisip fin, ape turcoaz. Pachetele sunt pe 7 nopţi, all inclusive. Sau destinaţii precum Marsa Matruh, în Egipt, unde pachetele sunt pe 7 nopţi all inclusive. Este o destinaţie cu deschidere la Marea Mediterană", adaugă Adina Şerac, director de vânzări agenţie de turism.

Pe acelaşi subiect

"Tunisia, Cipru, Portugalia, Madeira. Chiar ne-am dori, e aşa, pe placul nostru", mărturiseşte un turist.

Vacanţă de 600 de euro cu zbor direct

Şi ţările pe care le-am mai vizitat, încă au secrete de dezvăluit. "În Sudul Portugaliei, în Algarve, ar fi una dintre variantele din acest an. Pachetele pornesc de la 600 de euro şi includ cazare şi zbor direct", transmite Ingrid Tîrziu, reporter Observator. 

Visul american e şi el mai aproape. Cererea pentru vacanţe la New York a crescut semnificativ de când o companie low-cost a anunţat introducerea zborului care face legătură directă între Bucureşti şi metropola americană

"Noi am venit în întâmpinarea cererii pieţei din România cu pachete incluzând zbor, cazare şi transfer pe această destinaţie. Pachetele sunt de 5,7,8,10 zile, pornind de la tariful de 1.519 euro de persoană", spune Cristian Zaha, director comercial agenţie de turism.

Ne fac cu ochiul anul acesta şi Tenerife sau Gran Canaria, unde preţurile în plin sezon pornesc de la 800 de euro, cazare cu mic dejun şi bilet de avion. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 21 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Sejur all inclusive, în hotel de 4 stele, la un preţ cu 50% mai mic decât în Turcia. Destinaţii de vacanţă la mare căutare în 2024