Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea de pe litoral care va fi invadată de turişti pe 1 mai. Preţurile la cazări sunt mai mici cu 50% faţă de sezonul estival

Cu o săptămână înainte să înceapă vacanţa de 1 Mai, turiştii şi patronii hotelurilor numără zilele. Pe litoral se fac ultimele pregătiri: 80.000 de oameni sunt aşteptaţi. Pe lângă vedetele Mamaia şi Vama Veche, Costineşti va fi una dintre cele mai aglomerate staţiuni. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 24.04.2024, 20:43

Vezi și

Valuri de turişti sunt aşteptaţi la Costineşti. Staţiunea Tineretului iese din umbră cu un festival de muzică trap, care începe vineri şi durează trei zile. 

Alexandru Baculea, producător de evenimente: Sunt confirmaţi, în momentul de faţă, peste 14.000 de participanţi în fiecare zi de festival. Este toată marea listă de muzică urban din România. Plus Offset care este anunţat şi va fi în ziua de duminică cu un show foarte, foarte puternic. Lucrăm pentru asta de circa o săptămână. 

Cristina Niţă, reporter Observator: Pregătirile sunt în toi, în acest moment se lucrează la scenă şi se pun la punct ultimele detalii. În doar două zile, această zonă va fi plină de tineri care vor dansa până dimineaţă. 

Cei mai mulţi turişti sunt tineri din generaţia Z

Pe acelaşi subiect

Hotelurile se pregătesc să întâmpine primii turişti din acest sezon. Cei mai mulţi sunt tineri din generaţia Z.

Dragoş Apostoliceanu, administrator pensiune: Gradul de ocupare este cel aşteptat. Avem undeva la 60% şi în mod sigur pe last minute o să fim plini. Am simţit un suflu proaspăt. Se vede un vibe pozitiv. Este categoria clasică din Costineşti, în marja de 15-18 ani, la asta ne aşteptăm, ei sunt majoritatea. 

Preţurile, mai mici cu 50% faţă de sezonul estival

Ana Bolboceanu, proprietar pensiune: Preţurile sunt foarte mici perioada aceasta. Este o reducere de 50% faţă de sezonul estival. Reduceri la grupuri, la perioada de timp. 

Şi restaurantele şi-au adaptat meniurile noilor cerinţe. 

Paul Burlacu, ospătar: Cele mai comandate produse de peşte sunt calcanul, care este vedeta restaurantului, scoicile şi bibanul. 

Tarifele pentru o noapte de cazare în Costineşti pornesc de la 100 de lei şi ajung la 1.000.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Travel » Staţiunea de pe litoral care va fi invadată de turişti pe 1 mai. Preţurile la cazări sunt mai mici cu 50% faţă de sezonul estival