Antena Meniu Search
x

Staţiunea accesibilă din România, unde sute de oameni au umplut pârtiile. Cât costă o zi întreagă de distracţie

Zăpadă, schi, snowboard, săniuş şi plimbare prin natură! Aşa arată o zi perfectă pe Domeniul Schiabil Râuşor, din Parcul Naţional Retezat. Sute de oameni au umplut pârtiile, mai ales că vremea a fost perfectă, cu temperaturi în jur de zero grade. 

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 08:04

Chiar dacă au mai luat şi câte o trântă, distracția a fost la cote înalte în staţiunea montană Râușor din munții Retezat.

Încă de la primele ore ale dimineţii iubitorii sporturilor de iarnă au ieșit pe pârtie, mai ales că zăpada s-a lăsat așteptată. Însă, administratorii pârtiilor au compensat cu zăpadă artificială şi aşa s-a putut schia la Râușor. 

Cât costă o zi întreagă pe pârtie

Sincron Mario Cotenean, administrator pârtie schi: Acum este foare frumos, e soare, e foarte frig. După două, trei zile de ploi torenţiale, din păcate sezonul care a început cu greu. Foarte multă zăpadă artificială. A plouat foarte mult, însă deşi a plouat se shiază în condiţii destul de bune. Sperăm ca de săptămâna viitoare să se arate şi zăpadă şi să avem un sezon super.

Pentru două ore de schi trebuie să scoatem din buzunar 40 de lei, pentru 4 ore 60 de lei, iar pentru o zi întreagă - 110 lei și avem inclusă și nocturna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Staţiunea accesibilă din România, unde sute de oameni au umplut pârtiile. Cât costă o zi întreagă de distracţie