Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Staţiunea din România considerată "mină de aur" pentru poza perfectă pe Instagram. Iris, Oana şi Cristina au venit de la sute de km

Dacă nu e pe reţelele sociale, nu există! O vacanţă parcă nu e perfectă fără fotografia fabuloasă care strânge sute de like-uri. Turiştii şi influencerii caută locul ideal pentru a da lovitura şi mulţi îşi aleg destinaţiile în funcţie de acest criteriu. Cavnic este una dintre cele mai instagramabile staţiuni din ţară. Iată secretele unei poze demne de "like". 

de Simona Vasiac

la 25.08.2024 , 20:38

Vacanţa nu e vacanţă fără o fotografie care să pună în valoare personajul şi peisajul. Cadrul de vis aduce sute de like-uri, astfel că mulţi aleg destinaţiile şi în funcţie de cât de Instagramabile sunt. Iris, Oana şi Cristina au venit de la sute de kilometri pentru a petrece câteva zile la Cavnic şi locul e deja aspirator de aprecieri online.

Poza perfectă de Instagram în vacanţă

"Postez clipele frumoase din viaţă, vacanţele. Unele dintre ele le-am şi postat pe story. Nu vreau să fie un loc întunecat, să mă văd bine, să fiu elegantă, puţin machiată. Să fie un loc poate cunoscut", spune Iris, turistă.

Vezi și

Sunt câteva secrete pentru o fotografie reuşită. "Poţi obţine orice lumină vrei pentru pozele tale. Eu de obicei aleg să mă feresc de soare pentru că scoate imperfecţiunile la vedere", adaugă Oana, turistă."Să fie o lumină naturală, să vină din faţă. Piesajul ajută foarte mult", a precizat Carina, turistă.

Pe acelaşi subiect

"Locaţia este foarte instagramabilă, aşa spun turiştii. Sunt inclusiv turişti care fac cu drona", spune Oana Poenar, administrator.

Ce spun influencerii despre zona Cavnic

La 5 minute distanţă, un cuplu îşi împarte rolurile tradiţionale din vacanţă. Ea e modelul, iar el, răbdător, îi dedică o adevărată şedinţă foto pentru a răspunde exigenţelor iubitei. "Avem multe de vizitat aici şi ne bucurăm că le-am găsit. Am făcut chiar o şedinţă foto aici. Sperăm să adunăm cât mai multe like-uri, dar în primă şi primă fază ne bucurăm de peisaj", povestesc ei.

"Este o zonă foarte frumoasă, cu o privelişte minunată. Locaţia este situată între cele două pârtii de schi şi priveliştea este uimitoare", arată Sandra Costeniuc, administrator.

Amalia şi-a făcut o meserie din "vânătoarea" celor mai frumoase peisaje din ţară. În cei patru ani de când este influencer, a strâns peste 15.000 de urmăritori. "Cu paşi mici poţi să aduni urmăritori. Mulţi m-au întrebat unde sunt. Încerc să promovez România, anul trecut am fost în Ţinutul Buzăului. Cavnicul este foarte frumos, între pădure şi munte", spune Amalia, influencer.

Anul trecut, cele mai instagramabile destinaţii din România, în funcţie de numărul de hashtag-uri au fost Transfăgărăşanul, Sighişoara şi Castelul Bran.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Travel » Staţiunea din România considerată "mină de aur" pentru poza perfectă pe Instagram. Iris, Oana şi Cristina au venit de la sute de km