Antena Meniu Search
x

Video Stațiunea din România devenită magnet pentru turiști datorită apelor termale. În multe unităţi de cazare gradul de ocupare a ajuns la 100%

Daca unii aleg să meargă la schi, alţii preferă ştrandul în mijlocul iernii. În staţiunea Tăşnad, ştrandul cu apă termală este magnet de turişti în această perioadă. Mulţi români îşi petrec întregul weekend aici pentru a se putea bălăci, relaxa sau pentru diverse tratamente. 

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 09:34

Vezi și

Aglomeraţie mare, în acest weekend, în staţiunea Tăşnad. Turiştii au stat minute bune la coadă, pentru a intra în ştrand.

Adrian Farcău, primar Tăşnad: În timpul iernii apa termală este în cea mai pură stare a ei. Pe măsura procesului de umplere ea se răceşte de la 70 de grade până la aproximativ 38-40 cât are acum în pisicină.

Mulţi dintre turiştii sosiţi la Tăşnad vin în special pentru beneficiile apei termale, care hidratează şi revitalizează pielea.

Discuție reporter - turist: 

Pe acelaşi subiect

Cum vi se pare apa de la Tăşnad?

E foarte bună.

Aţi mai fost?

Venim tot timpul.

În fiecare săptămână.

De mulţi ani.

Chiar şi săptămâna trecută am fost.

Staţiunea este un adevărat furnicar în această perioadă

Un cuplu povestește că vine în această stațiune de mai bine de 20 de ani: "Pentru beneficiile apei. Din ce a fost e bine şi va fi şi mai bine".

Staţiunea este un adevărat furnicar în această perioadă. În multe unităţi de cazare gradul de ocupare este de 100%.

Ioana Faragău, reprezentant complex hotelier: Oferim cazare, camere de trei stele, de patru stele, apartamente, camere duble, single. Avem o zonă de SPA, piscină cu apă termală, bazin cu apă dulce încălzită, saună.

Parcarea şi şezlongurile sunt gratuite în incinta ştrandului, iar preţul pentru intrare este de 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii, elevi şi studenţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Stațiunea din România devenită magnet pentru turiști datorită apelor termale. În multe unităţi de cazare gradul de ocupare a ajuns la 100%