Antena Meniu Search
x

Video "Super mişto! E ca o petrecere privată". La Băile Felix, românii au încins Hora Unirii în bazinele cu apă termală

Ziua Naţională a României s-a trăit altfel la Băile Felix. Mii de turişti au renunțat la celebra paradă şi au petrecut în bazinele cu apă termală. Cei care au ales ca destinaţie staţiunea bihoreană au transformat piscina în ring de dans, unde au dat mână cu mână şi au încins o horă românească. 

de Georgiana Botez

la 02.12.2022, 07:15

Vezi și

La Băile Felix, turiştii au lăsat deoparte gecile de iarnă şi au trecut la costumele de baie.

Cei care au ales să-şi petreacă minivacanţa de 1 Decembrie în staţiunea bihoreană s-au distrat în bazine mai ceva ca-n toiul verii. 

Super mişto. E ca o petrecere privată. 

Atât de bine mă simt, parcă aş fi nou-născut. E foarte frumos. E foarte bine. 

Pe acelaşi subiect

1 Decembrie la Băile Felix. Turiştii au încins Hora Unirii în bazin

Miile de turişi au avut parte de surprize la tot pasul: de la şedinţe de aqua zumba, până la concerte live, cu muzică populară, ţinute de un ansamblu folcloric. 

Constantin Oprinoiu, director staţiune: Fiind minivacanţă, noi suntem pregătiţi să primim în fiecare zi până duminică turiştii pentru a beneficia de apa termală de la Băile Felix.

Şi pentru a fi uniţi în cuget şi-n simţiri cu toţi românii, turiştii au încins Hora Unirii în bazin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » "Super mişto! E ca o petrecere privată". La Băile Felix, românii au încins Hora Unirii în bazinele cu apă termală