Antena Meniu Search
x

Video Street Music Festival Târgu Mureș 2022. Orașul, scenă pentru artiști

Muzică, dans şi multă magie. Străzile din Târgu Mureş s-au transformat, în acest weekend, în scene pentru 30 de artişti din ţară sau din străinătate. La fiecare colţ dai de câte un cântăreţ, de trupe de dans sau de acrobaţie. Iar apariţia unui pianist mobil a stârnit uimire printre spectatori. Aseară, evenimentul s-a încheiat cu un specatcol cu torţe aprinse.

de Redactia Observator

la 04.09.2022, 10:18

Vezi și

Aflat la a doua ediţie, evenimentul a adus atmosfera de sărbătoare şi în acest an, în Târgu Mureş. Artişti din opt ţări s-au reunit pentru a participa la Music Street Festival. Ieri, printre cele mai apreciate performanţe a fost cea a lui Piano Man, un artist care se deplasează cu pianul în timp ce cântă.

"Ne place foarte mult, este interesant. Nu am văzut încă aşa ceva!"

Zsolt Janosi, organizator: "Dorim în primul rând să aducem un plus de cultură, de viaţă culturală în Târgu Mureş. Să avem artă în stradă şi public în stradă."

Spectatorii s-au bucurat de o atmosferă unică. Muzica i-a încântat pe cei prezenţi, iar ritmurile frenetice au fost o invitaţie la dans. "Foarte frumos, ar trebui să fie făcute mult mai des astfel de evenimente."

Pe acelaşi subiect

"Ce ţi-a plcut cel mai mult?"

"Mi-a plăcut când a cântat."

"Mi-a plcut mult, ce să spun, fete frumoase, dansează bine. O experienţă nouă pe care nu o să o uit."

Dacă în Piaţa Teatrului din Târgu Mureş muzica şi dansul au întreţinut atmosfera, în Piaţa George Enescu, magicienii şi jongleorii au făcut senzaţie cu un spectacol cu torţe. "Foarte emoţionant. A fost foarte frumos", explică unul dintre participanți.

Evenimentul va continua şi astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Street Music Festival Târgu Mureș 2022. Orașul, scenă pentru artiști