Antena Meniu Search
x

Video "Suntem ocupaţi 100%". Bugetul turiştilor pentru un sejur la mare. Preţuri mai mici, chiar şi înainte de "Litoralul pentru toţi"

Sfârşit de sezon nu înseamnă şi sfârşit de vacanţă. În ultimul weekend de vară, turiştii au împânzit litoralul. În multe hoteluri nu se mai găsesc camere libere şi gradul de ocupare va rămâne ridicat şi în perioada următoare. Peste două zile intră în vigoare şi programul Litoralul pentru toţi. Aproape 100 de hoteluri anunţă preţuri reduse. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.08.2022, 21:37

Vezi și

Sofia are nouă ani şi a venit la mare împreună cu mama şi fraţii gemeni. Peste puţin timp mama va reveni la catedră, iar cea mică se întoarce la şcoală şi la lecţiile de de vioară. Până atunci, se bucură de muzica valurilor. "Suntem pe final de concediu, că mai e o săptămână şi începe şcoala. Îmi place să fac castele de nisip şi să intru în apă, dar acum îmi e frică că sunt multe meduze", spune fetiţa.

Bugetul turiştilor pentru un sejur la mare

"Vom sta acest weekend la acest hotel la o ofertă foarte bună pentru copii şi pentru noi. Şi atât, pentru că va începe şcoala mai devreme", zice o turistă. "Este frumos, cazarea e ok. Suntem la pensie. Ca buget ... Acceptabil", adaugă o femeie. "Bugetul a fost, per total, undeva la 1.000 de euro. Suntem foarte gurmanizi, am încercat toate felurile de mâncare. Este foarte bună, însă, preţurile...", mai spune un bărbat. 

Programul "Litoralul pentru toţi" începe anul acesta pe 28 august, cu 10 zile mai devreme. "Suntem ocupaţi 100%, dar telefoanele continuă să sune chiar dacă nu mai avem camere disponibile. Începând de săptămâna viitoare, am o ofertă de 2+1 cu preţuri care încep de la 850 de lei pe sejur, iar din 11 septembrie aceeaşi ofertă va fi la un preţ mai mic cu 20%", spune Elena Drăghici, manager hotel 4 stele. "Încercăm să răsplătim clienţii şi avem premii şi tombole. Aşadar sejururi, prelungiri de o noapte", adaugă Silvia Vornic, manager complex.  

Începutul şcolii mai devreme îi cam încurcă, însă, pe hotelieri. Publicul ţintă, familiile cu copii, nu mai ajung în septembrie pe litoral, decât la sfârşit de săptămână. "Noi am aplicat deja un prim prag de reduceri tarifare, practic, începând cu 22 august, tarifele au scăzut cu 20%. Următorul prag de reduceri este de la 1 septembrie, când tarifele vor mai scădea cu 25%", a precizat Iulian Tenie, manager hotel 3 stele. 

Staţiunile din sudul litoralului au fost anul acesta în topul preferinţelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » "Suntem ocupaţi 100%". Bugetul turiştilor pentru un sejur la mare. Preţuri mai mici, chiar şi înainte de "Litoralul pentru toţi"