Antena Meniu Search
x

Video Sute de turişti au luat cu asalt pârtiile cu zăpadă artificială din Azuga. Temperaturile ridicate nu i-au împiedicat pe schiori

Fie vreme bună, rea, noi la munte vom schia! Conduşi de acest îndemn, sute de turişti au luat cu asalt cele două pârtii cu zăpadă artificială care au fost deschise astăzi la Azuga, pe Valea Prahovei! Chiar dacă a mai şi plouat, iar temperaturile au fost cam de toamnă, schiorii au făcut coborâri până au obosit. Cine a fost nemulţumit s-a consolat cu vinul fiert, aromat cu portocale şi scorţişoară. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 17.12.2022, 20:59

Vezi și

Zăpada artificială i-a ajutat pe schiori să înceapă coborârile pe câteva sute de metri din pârtiile pentru începători Sorica Teleski şi Cazacu. Turiştii şi administratorii zonei schiabile speră să dea şi vremea o mână de ajutor. 

Cladiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată prima zi oficială din acest sezon al sporturilor de iarnă pe prima pârtie deschisă în centrul ţării. Temperatura atmosferică este de 10 grade Celsius şi totuşi, zăpada este numai bună pentru schi.

Cine visează la un Crăciun alb, cu zăpadă autentică, trebuie să încerce la altitudini mai mari. Încă mai sunt locuri la unele hoteluri din Poiana Braşov. Pentru Revelion, însă, au mai rămas doar camerele care costă cât o maşină la mâna a doua.  

Într-un hotel de patru stele, prețurile de Crăciun pleacă de la 1.100 de euro, pentru două persoane

Pe acelaşi subiect

Bianca Socol, reprezentantă hotel: Ne apropiem de sută la sută, mai avem câteva pachete în vânzare, iar telefoanele sună încă, pentru efectuarea de rezervări.

Mariana Tinu, reprezentantă hotel: Pentru Crăciun, mai avem disponibile în jur de 50 de camere, pentru Revelion, nu mai avem disponibilitate. 

Într-un hotel de patru stele, prețurile de Crăciun pleacă de la 1.100 de euro, pentru două persoane: trei nopți de cazare, mic dejun și două cine festive. De Revelion, acelaşi pachet costă de la 1.350 de euro în sus. În cele mai multe restaurante, meniurile pentru Crăciun sunt inspirate din gastronomia tradițională. Pentru Revelion, însă, bucătăriile sunt pline de surprize. 

Laura Mihalache, chef hotel: Ne vom axa pe diferite meniuri inrernaționale: italienești, grecești, libanez, ca să mai diversificăm un pic și să eliberăm oarecum. organismul de greutatea mâncărurilor de la Crăciun. 

Dacă vremea se va încăpăţâna să nu ne aducă zăpadă, hotelurile de lux promit să alunge toate ofurile la centrele SPA, cu pachete de relaxare şi masaje speciale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Sute de turişti au luat cu asalt pârtiile cu zăpadă artificială din Azuga. Temperaturile ridicate nu i-au împiedicat pe schiori