Antena Meniu Search
x

Video Vacanță de Revelion de la 1.200 de lei, pentru două persoane, în Tușnad

Până la Crăciun, mai avem 1 Decembrie. Înca un prilej de vacanţă. Mai ales pentru bugetarii norocoşi care vor avea nu mai puţin de 5 zile libere. Majoritatea şi-au facut deja planuri pentru mini-vacanţă. Printre destinaţiile preferate anul acesta se află şi Băile Tuşnad. Hotelierii se declară mulţumiţi si spun că, pentru aceste zile libere, gradul de ocupare este de 100%. Nici pentru Crăciun si Revelion nu mai sunt multe locuri libere. Și culmea - rezervările sunt facute, majoritatea din luna august. 

de Redactia Observator

la 11.11.2022, 18:04

Vezi și

Piscină interioară, masaje corporale şi activităţi sportive în aer liber -  au fost doar cateva dintre criteriile românilor, atunci cand şi-au ales hotelul pentru mini vacanţa de 1 Decembrie. În Tuşnad, gradul de ocupare este de aproape 100%.

Szekely Lelyla, manager hotel: Clienţii au revenit, am avut un sezon foarte bun şi asta se vede şi în sărbătorile de iarnă. 

Iar cei care au ales să îşi petreaca mini vacanţa în zona Tuşnad au programul pregătit. 

Kopacz Zsuzsa, manager marketing: Fiindcă suntem în mijlocul muntelui, o gramadă de drumeţii se pot face, avem excursii cu maşini electrice până la Lacul Sfânta Ana şi înapoi. Dacă cineva vine la noi, pentru câteva zile, poate să petreacă fără să iasă din resort, poate să folosească SPA-ul, să facă masaje, diferite tipuri de terapii.

Pe acelaşi subiect

Un pachet de Revelion pentru două persoane pornește de la 1.200 de lei

Oricum, cel mai important lucru care înclină balanţa în favoarea acestor zone este mâncarea tradiţională. 

Szekely Lelyla, manager hotel: Am încercat să cuprindem cât mai multe lucruri tradiţionale, inclusiv mesele, atât din bucătăria secuiască, cât şi din mâncăruri tradiţionale româneşti şi, activităţi de timp liber, iarăşi tradiţionale, olărit. Iar pentru pentru perioada de Revelion, o excursie cu căruţa, sau, dacă ne ajută şi o să fie zăpadă, o excursie cu sania, trasă de cai.

Dacă sunteţi printre cei care îşi doresc o asltfel de vacanţă trebuie să ştiţi că în Tuşnad mai sunt doar câteva locuri de cazare disponibile. Preţul unui pachet cu demipensiune pentru două persoane, de Revelion, porneşte aici, de la 1.200 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Travel » Vacanță de Revelion de la 1.200 de lei, pentru două persoane, în Tușnad