Antena Meniu Search
x

Video Echipa Matinalului Zu a început RadioAventura, cu transmisii din autorulotă, din nouă oraşe ale României

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma şi Tea ajung în următoarele două săptămâni acolo unde... le este locul: printre oameni. Colegii noştri au dat astăzi startul celei mai puternice campanii din acest an: RADIOAVENTURA. 

de Redactia Observator

la 19.07.2021, 14:25

Vezi și

Echipa Matinalului Zu va parcurge mii de kilometri ca să emită în fiecare dimineaţă dintr-un alt oraş al României. Vedeţi în materialul video cum a decurs prima zi din experienţa departe de casă, la Constanţa, dar şi cum s-au pregătit ai noştri colegi pentru asta. 

"Bună dimineaţa, tututror, este primul Matinal din RadioAventura, turul României, cu autorulota ZU, suntem în Constanţa, de aseară sosiţi! Are o energie locul ăsta, nu am dormit toată noaptea!", spun "matinalii"

Este o experienţă în premieră. Cam 3.000 de kilometri are de parcurs echipa ZU. În total, sunt 10 ediţii speciale, transmise din 9 oraşe ale României - Cluj, Galaţi şi Sibiu sunt puncte de oprire. Marţi, Mihai, Daniel, Ema şi Tea poposesc la Iaşi!  

Mihai Morar: Pentru asta am început Radio ZU, visând că într o zi o să putem pleca 2 săptămâni din radio, de acasă, să fim şi în vacanţă şi la muncă. 

Daniel Buzdugan: Vrem să dăm un mesaj ascultătorilor Radio Zu, să evadeze, să dăm aşa un chef de ducă. 

Radioaventura este cea mai ambiţioasă campanie marca ZU din acest an. Matinalul ZU va fi transmis din autorulotă până pe 30 iulie. Pe site-ul Radio ZU puteţi urmări ce se întâmplă acolo 24 de ore din 24. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » TV » Echipa Matinalului Zu a început RadioAventura, cu transmisii din autorulotă, din nouă oraşe ale României