Antena Meniu Search
x

Video Mihai Morar îi invită pe români la "Mişcarea ZU". "Nu este o cursă, o întrecere, ci o întâlnire pentru sănătate"

Mihai Morar invită România la alergare, în cea mai nouă campanie pusă la cale de Radio ZU - Mişcarea ZU, o cursă cu noi înşine. Şi mai sunt doar 4 zile până la start. Se întâmplă la Baia Mare, sâmbăta aceasta, de la ora 11. Oricine poate participa la acest manifest - alergători experimentaţi sau cei care de abia acum au... câştigat bucuria alergării.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 14:03

Vezi și

"Nu te mai minţi că nu poţi alerga! Sau că nu eşti făcut să nu alergi! Alergarea e simplă, un picior înaintea celuilalt-stângul, dreptul, stângul! Sunt Mihai Morar şi am stat nemişcat ani de zile. Împreună, putem mişca o ţară! Doar 11 la sută dintre români fac mişcare săptămânal, 63 la sută nu practică vreodată sportul, statul ne face unul dintre cele mai nesănătoase popoare din Europa. Doar mişcarea poate schimba asta. Nu sunt singur, simt că am alături din ce în ce mai mulţi oameni! Mişcarea ZU e o cursă, dar nu e un concurs. Poate participa oricine, e o cursă cu tine, ne întâlnim prima oară sâmbătă, 26 iunie acasă la mine, în Baia Mare", a transmis Mihai Morar, pe Facebook.

Invitat în platoul Observator, Mihai Morar spune că nu vrea doar ca oamenii să îşi deschidă ochii cu privire la mişcare, ci să îşi mişte şi picioarele. "Eu deobicei alerg dimineaţa. E incredibil ce diferenţă poate să facă alergarea. Alerg 6 sau 12 kilometri. Încerc să rămân în zona de amatori. De aceea şi la Baia Mare este o întâlnire, nu o cursă. Nu avem podium, pentru ca data viitoare când vom mai face tu să te compari doar cu tine, cel de la Baia Mare", a declarat Mihai Morar.

"Vreau să ducem Mişcarea ZU şi în oraşe în care procentul celor care aleargă este mic", a mai spus Mihai Morar.

Cum te poţi înscrie la Mişcarea ZU

Pe acelaşi subiect

ZU, în parteneriat cu Hope and Homes for Children România, vă invită la alergat. "Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare e o cursă, dar nu e un concurs. E o cursă cu tine. Fiecare aleargă atât cât poate. La final, fiecare alergător primește timpul lui personal. Singura cursă e cu el însuși. De fiecare dată va ieși învingător. Ne întâlnim de câteva ori pe an. Socializăm. Ne inspirăm. Ne cunoaștem mai bine. Alergăm. Iar la final ne bucurăm împreună. Cântăm. Dansăm. Ne încurajăm. Ne eliberăm. Vreau să dai mesajul ăsta mai departe. Dacă poți, te aștept să mișcăm un oraș, o țară. Dacă vrei, spune-le prietenilor tăi despre Mișcarea asta. Dacă ai cum, vorbește-le celor din jurul tău despre beneficiile Mișcării. Iar dacă vrei să vii cu noi la alergare, atunci bine-ai venit în Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare!", a declarat Mihai Morar.

Cei care doresc să participe la evenimentul organizat de Radio ZU sunt invitați să se înscrie pe platforma care se găsește pe site-ul www.radiozu.ro, accesând https://radiozu.ro/miscareazu .

Taxa de înregistrare este de 125 de lei, iar în schimbul acestei sume, fiecare participant primește un kit care conține un tricou, un săculeț tip rucsac, o manșetă și o medalie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Mihai Morar îi invită pe români la "Mişcarea ZU". "Nu este o cursă, o întrecere, ci o întâlnire pentru sănătate"