Antena Meniu Search
x

Finala America Express e azi, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Finala America Express este astăzi, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. După două luni de aventură prin Mexic, Guatemala și Columbia, America Express își desemnează diseară căștigătorii. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt cele două echipe ajunse în marea finală şi care se vor duela pentru titlul de câştigători ai ediţiei Drumul Aurului, pentru marele trofeu, dar și pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. 

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 10:52

Vezi și

Concurenții sunt pregătiți pentru o bătălie memorabilă. De la enigme care așteaptă să fie dezlegate în cele mai neașteptate locuri la zborul cu parapanta. Cursa trepidantă din această seară le pune în față o varietate de misiuni solicitante atât fizic, cât și psihic. Competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea. Urmează cea mai grea întrecere, desfășurată și în aer, și pe apă, și la sol. Cine va cuceri El Dorado și va obține marele trofeu al celui mai dur reality show din România? După mai bine de două luni de aventură prin Mexic, Guatemala și Columbia, America Express își desemnează în această seară echipa câștigătoare. Bătălia finală începe la ora 20:00 pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Itinerarul fabulos ajunge în această seară la final

Itinerarul fabulos, pe teritoriile a 3 țări exotice, Mexic, Guatemala și Columbia, ajunge în această seară la final, iar telespectatorii îşi pot urmări favoriţii începând cu ora 20:00 pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Zi după zi, săptămână după săptămână, cu doar 1 euro pe zi, fără transport și fără cazare, concurenții și-au testat limitele și au trăit cea mai intensă experiență, explorând locuri fascinante și rezolvând cele mai diverse misiuni.

America Express şi-a desemnat finaliştii în ediţia de pe 22 martie. După o cursă plină de adrenalină prin zone de un autentic aproape înfricoşător, cele 3 perechi au ajuns în sfărşit în Cartagena, destinaţia finală de pe Drumul Aurului. Cu două cufere primite în penultima zi a competiţiei, echipa formată din Chef Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru au ajuns miercuri la finalul acestei aventuri. Unul din vulturii primiţi pe traseu a fost roşu, motiv pentru care au fost eliminaţi.

Pe acelaşi subiect

Marea Finală, ce va fi difuzată diseară, de la ora 20:00 se joacă aşadar între echipele formate din Cătălin Bordea şi Nelu Cortea şi Andreea Bălan şi Andreea Antonescu. După un traseu de 7.000 de kilometri prin inima Americii Centrale şi de Sud, cele două perechi sunt pregătite să cucerească El Dorado şi să îşi adauge în palmares titlul de câştigător al celui mai dur reality show din România.

Documentarul Drumul Aurului, duminică, 26 martie, de la ora 17:00

Astăzi, de la ora 17:00, Antena 1 va difuza şi documentarul Drumul Aurului, dedicat fabulosului traseu străbătut de concurenții reality show-ului America Express, văzut, însă, în ritmul exploratorilor Marius Damian și Oase. Aceștia vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor prin care au trecut echipele, despre obiceiurile și ineditul lor, înfățișând Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

Cei 7.000 de kilometri străbătuți alert în aventura America Express capătă astfel profunzimea dată de ochii curioși ai celor doi prezentatori, dornici să afle totul despre semnificațiile locurilor și ale misiunilor de pe traseu. Mexicul, tărâmul zeilor azteci, Guatemala, inima civilizației Maya, și Columbia, țara smaraldelor și a cafelei, se dezvăluie în acest documentar și ca destinații de vacanță, poveștile aduse de Marius Damian și Oase oferind informații utile și idei de călătorii în această parte de lume. După varianta italiană a reality show-ului, Antena 1 este a doua televiziune din lume care a pornit pe această rută spectaculoasă și singura care a îmbogățit aventura competiției cu această colecție de materiale ce scanează cultura locurilor vizitate, realizând un documentar unic.

Pentru prima oară în istoria show-ului a fost nevoie de o extra echipă de securitate

America Express a avut nevoie, pentru prima oară în istoria show-lui, de o extra echipă de securitate. Fiind vorba de o rută cu un grad ridicat de risc, Mexic-Guatemala-Columbia, echipele de concurenţi, dar şi echipa din spatele camerelor au avut nevoie de mult mai multă pază. O altă premieră a acestui sezon a fost faptul că întregul program de filmare a fost făcut în funcţie de o anumită locaţie. 

Fiind vorba de o rută cu un grad ridicat de risc, Mexic-Guatemala-Columbia, pentru prima oară în istoria show-ului a fost nevoie de o extra echipă de securitate. Aflați în contact permanent cu autoritățile locale, aceștia s-au asigurat în permanență că filmările decurg fără niciun incident major, iar concurenții sunt mereu în siguranță.

O altă premieră a acestui sezon a fost faptul că întregul program de filmare a fost făcut în funcție de o anumită locație – celebra piața Cicicastenango din Guatemala, piață care are loc numai joia sau duminică și este una dintre cele mai mari atracții turistice ale acestei țări.

Filmările desfășurate la peste 2.500 m altitudine au fost ceva nou pentru echipa de producție, iar efectele au fost intens resimțite în special de cameramani. Punctul maxim la care s-a filmat a fost în apropiere de Bogota, la 3.100 m altitudine.

Record de audiență al ediției America Express în care s-au aflat finaliștii

Peste 1,8 milioane de telespectatori au urmărit în minutul de aur 22:08 ediția America Express care a dezvăluit numele finaliștilor. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28-23:56, emisiunea de pe 22 martie s-a impus ca lider detașat de piață, înregistrând un record de audiență pentru acest sezon. A fost seara decisivă la America Express, cu ultima eliminare înainte de Marea Finală a reality show-ului, care va fi difuzată diseară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Cele două curse din ediția de miercuri le-au adus concurenților probe extrem de solicitante fizic, tricicletele aparte, emblema orășelului columbian Calamar, dovedindu-se un mijloc de transport epuizant pentru cele 3 echipe. Nici căratul fructelor în boluri purtate pe cap, asemeni femeilor din comunitatea afro-columbiană, nu a fost o probă ușoară, Doina Teodoru întâmpinând cele mai mari dificultăți la această misiune. Presiunea întrecerilor a fost cu atât mai mare cu cât Irina Fodor a complicat competiția, punând în joc cutiile rezervate echipelor ajunse pe ultimul loc la cursele de dinaintea Marii Finale.

Urmăreşte Marea Finală America Express diseară, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Finala America Express e azi, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY