Antena Meniu Search
x

Video Finala Insula Iubirii, sezonul 6. Ce concurenți au părăsit Thailanda alături de ispite. Alex și Teodora, vestea complet uluitoare care le-a schimbat destinul în România

Insula Iubirii sezonul 6 a ajuns la final! Concurenții au avut ocazia să se revadă la ultimul bonfire, unde au decis dacă își doresc să plece împreună sau alături de ispite în România. Sebastian, Rareș și Lavinia au uluit telespectatorii cu alegerile făcute în ultima seară din Thailanda. De altfel, Alex și Teodora au primit o vestea ce le-a schimbat viața atunci când au ajuns acasă. Hai să vezi cum a decurs Finala Insula Iubirii, sezonul 6, pe Observator. 

de Redactia Observator

la 28.06.2022, 00:04

Ziua decisivă a venit pentru celelalte 4 cupluri care și-au testat relația în Thailanda. În ediția trecută, Katy și Ionuț au luat decizia de a pleca împreună în România, unde situația a luat o întorsătură complet neașteptată. 

Finala reality show-ului a debutat pe micile ecrane ale telespectatorilor cu încă un verdict final în privința cuplului Cerasela și Rareș. Concurenta l-a lăsat pe iubitul ei să aleagă cum își dorește să părăsească Insula Iubirii, deoarece consideră că ea a făcut multe gesturi necugetate.

„Vreau să-mi răspundă el dacă este pregătit în continuare de o viață alături de mine, așa cum sunt.”, a dezvăluit tânăra. 

Citește și:

Bărbatul a decis să plece acasă alături de partenera sa, în ciuda întâmplărilor din Thailanda. De altfel, lucrurile nu au stat la fel și în România, unde și-au dat seama că în relația lor există lucruri nerezolvate. 

Lavinia a decis în Finala Insula Iubirii, sezonul 6, să părăsească Thailanda în compania ispitei Florin

Încă din primele zile în Thailanda, Lavinia și Rey au ales să pună punct poveștii lor de dragoste, apropiindu-se mai mult de ispitele favorit. Concurentul s-a aruncat în brațele Edei, în timp ce fosta lui partenera și-a găsit liniștea alături de Florin. 

Toate trăirile de la Insula Iubirii au luat sfârșit la ceremonia finală a focului, unde cei doi au fost aduși din nou unul lângă celalalt pentru a-și da ultimele explicații. Aceștia au purtat o discuție în contradictoriu, iar replicile dure nu au întârziat să apară între ei. 

Concurenții au avut parte și de câteva materiale cu ei pe care le-au dezbătut în amănunt, dar care au generat mici conflicte. Apropierile dintre Lavinia și Florin l-au făcut pe Rey să își pună mai multe semne de întrebare în privința lucrurilor pe care fosta lui iubită le-a făcut pe insulă. 

În cele din urmă, cei doi au fost puși să ia o decizie importantă în privința relației lor. Aceștia au hotărât că cel mai bine pentru ei este să părăsească Thailanda separați, însă nu înainte de a lămuri anumite lucruri cu ispitele Eda și Florin. 

Mai târziu, Lavinia a fost pusă față în față cu bărbatul în compania căruia și-a petrecut timpul pe Insula Iubirii. Ispita masculină i-a mărturisit prezentatorului TV că tânăra nu s-a deschis suficient în interacțiunea cu el, fapt care l-a motivat să ia anumite decizii.

După discuția pe care a avut-o cu Florin, fosta iubită a lui Rey a dezvăluit că își dorește să plece în România alături de ispită.  Deși bărbatul a susținut că vrea să părăsească singur Thailanda, situația a luat o întorsătură complet diferită la aeroport. 

„Mi-ar plăcea o relație cu Florin!”, a spus Lavinia. 

Citește și:

Și Rey a avut ocazia de a vorbi cu Eda. Cei doi au căzut de comun acord să se cunoască mai bine acasă, unde vor decide dacă vor rămâne împreună sau nu. 

La scurt timp de la întoarcerea în România, Rey a încercat să ia legătura cu Lavinia pentru a se împăca, însă concurenta nu a mai acceptat asta. În prezent, cei doi au încheiat orice relație cu ispitele. 

„Flacăra aprins pe insulă s-a stins acasă”, a spus Florin într-un testimonial. 

Cristina, stupefiată de hotărârea lui Sebastian de a pleca în România alături de ispita Oana, în Finala sezonului 6 in Insula Iubirii

La ultima ceremonie a focului, Cristina și Sebastian au avut ocazia să vorbească în detaliu despre relația pe care au avut-o. De asemenea, concurenta a aflat motivul pentru fostul său partener s-a simțit atras de Oana. 

Tot în ediția de pe 27 iunie 2022, tânăra a descoperit faptul că tânărul și ispita feminină s-au sărutat în Thailanda. În plus, Sebastian a confirmat că pasiunea este elementul principal care îi lipsește Cristinei, element pe care Oana îl are deja. 

Cei doi au fost foarte asumați în privința lucrurilor pe care le-au făcut la Insula Iubirii, fapt care i-a ajutat să ia rapid o decizie. Concurenta și-a exprimat dorința de a părăsi Thailanda singură, în timp ce fostul său iubit a ales să plece însoțit de ispită. 

Oana și Sebastian au mers împreună către resort, acolo unde au întâlnit-o pe Cristina. Lucrurile au devenit mai tensionate și agitate atunci când fosta parteneră a concurentului s-a simțit „deranjată” de prezența lor în vilă. 

„Nu mă așteptam ca Sebastian să vină cu Oana, o consider o lipsă de respect!”, a spus tânăra. 

Cristina s-a dezlănțuit în ultima seară pe care insula i-a oferit-o alături de Sebastian. Cu o atitudine vădit rănită și reacții exagerate care au atras atenția tuturor, aceasta i-a făcut concurentului ultimele dezvăluiri. 

„Mi se pare un pic agresivă în fața lui Sebastian”, a observat ispita feminină. 

La întoarcerea acasă, Cristina a avut parte de mai multe întâlniri cu Denis, bărbatul care i-a oferit pasiune în Thailanda. Concurenta a rămas prietenă cu Sebastian, în timp ce ispita Oana a rupt orice legătură cu acesta. 

Ce s-a întâmplat cu Teodora și Alex în România, după ce au părăsit separați sezonul 6 din Insula Iubirii în Finală 

Alex s-a lovit de realitatea dură la ultimul bonfire. Deși a venit încrezător în relația lui cu Teodora, concurentul a fost pus într-o situație complet nebănuită atunci când partenera lui a ezitat să îl sărute de nenumărate ori. 

„Am simțit-o un pic rece”, a evidențiat el. 

La ceremonia finală a focului, tânăra s-a simțit eliberată. Aceasta i-a spus soțului său tot ce a deranjat-o la el pe parcursul celor trei săptămâni în Thailanda. De altfel, cei doi au urmărit mai multe videoclipuri cu ei de pe cele două resort-uri. 

Radu Vâlcan a încins spiritele când a luat hotărârea de-al chema pe Ali alături de Teodora și Alex. Ispita masculina s-a așezat lângă tânără și i-a pus mâna pe mijloc, fapt care a stârnit o reacție de gelozie din partea concurentului. 

„Te rog frumos, nu cu mâna acolo. Chiar mă deranjează!”, i-a spus Alex. 

Tot în finala sezonului 6 din Insula Iubirii, Teodora și-a găsit puterea de-ai spune soțului său că nu își dorește să mai continue relația alături de el. Așadar, tânăra a decis să părăsească Thailanda singură. 

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici, este ultimul lucru la care m-aș fi putut gândi”, a adăugat el. 

După jocul de la bonfire, Alex a mai avut o surpriză. Insula i-a oferit ocazia să mai fie în ultima seară din Thailanda alături de Teodora, în vilă. Acesta nu a putut rezista oportunității oferite, noua realitate fiind una greu de digerat. 

În speranța că va putea schimba ceva, concurentul a pus cu ultimele forțe tot arsenalul la bătaie ca să recâștige ceea ce a pierdut. Bărbatul și-a căutat soția în tot resort-ul pentru a avea parte de o altă discuție cu ea, care ar putea îndrepta lucrurile. 

Odată ajunși în țară, situația s-a răsturnat la 180 de grade. Deși a plecat de pe insulă mai hotărâtă ca niciodată să încheie orice legătură cu Alex, Teodora a aflat că este însărcinată în 2 luni. 

„Mi-am făcut un test că nu mă simțeam bine. Nu mi-a venit să cred. Nu s-a întâmplat într-un an și s-a întâmplat acum. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră, pentru că este un copil. Ne gândim la el, nu la noi. (...) Sunt însărcinată în 6 luni și o să avem o fetiță. Nu o să facem nuntă, că nu mi plac mie nunțile”, a povestit Teodora.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Finala Insula Iubirii, sezonul 6. Ce concurenți au părăsit Thailanda alături de ispite. Alex și Teodora, vestea complet uluitoare care le-a schimbat destinul în România