Antena Meniu Search
x

HBO Max se lansează în România la începutul primăverii, la un abonament sub 20 de lei. Ce se întâmplă cu abonaţii HBO GO

HBO România a anunţat pe pagina de Facebook că serviciul de streaming HBO Max va fi disponibil şi în ţara noastră din luna martie, odată cu noul val de extindere.

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 08:52

HBO Max se lansează în România la începutul primăverii. Ce se întâmplă cu abonaţii HBO GO
HBO Max se lansează în România la începutul primăverii. Ce se întâmplă cu abonaţii HBO GO - Hbomax.com/ro

HBO Max se lansează în România pe 8 martie, conform unor anunţuri postate pe Facebook de HBO România. Serviciul de streaming se va extinde în 15 noi ţări - Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia -, ajungând la un total de 61 de teritorii din întreaga lume în care e disponibil.

HBO Max s-a lansat prima oară în Statele Unite, unde este disponibil din mai 2020. Serviciile de streaming HBO, inclusiv HBO Max, numără în prezent 73,8 milioane de abonaţi.

Citește și: Filme vechi de dragoste pe care să le vezi într-o seară romantică

În ceea ce priveşte România, HBO Max ia, astfel, faţa rivalului Disney+, care a anunţat recent că va fi disponibil în ţara noastră din vară.

Pe acelaşi subiect

Ce pot vedea românii la HBO Max

HBO Max este un nou serviciu de streaming, care-ți aduce cele mai fascinante povești de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network și multe altele, pentru prima dată într-un singur loc.

Astfel, românii pot vedea pe HBO Max producţii precum Batman vs Superman, Friends, Totul despre Sex, Urzeala Tronurilor, Joker sau Aquaman.

HBO Max, spre deosebire de HBO Go, va avea şi conţinut în format 4K. Filmele Warner Bros vor fi disponibile la 45 de zile de la debutul în cinematografe.

Cât costă abonamentul HBO Max

Un abonament lunar va costa 5 euro şi va acomoda 5 profiluri de utilizator. Cei care se vor abona între 8 şi 31 martie vor plăti 3,3 euro pe întreaga durată contractuală.

Cei care vor să se aboneze la HBO Max o pot face imediat ce serviciul va fi lansat. Cei care sunt abonaţi HBO GO vor primi acces imediat la noua aplicaţie.

"Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul tău HBO GO va deveni cont HBO Max. Așa că vei avea acces instant la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO. Odată cu lansarea HBO Max, aplicația HBO Go nu va mai funcționa și vei fi îndrumat să descarci noua aplicație HBO Max", a mai anunţat HBO România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » TV » HBO Max se lansează în România la începutul primăverii, la un abonament sub 20 de lei. Ce se întâmplă cu abonaţii HBO GO