Antena Meniu Search
x

Video Intact Media Academy aniversează 10 ani. Înscrierile pentru cursurile de prezentator, pe ultima sută de metri

Noua generaţie de jurnalişti se formează pas cu pas! Iar pasul cel mare îl reprezintă înscrierea la cursuri. La cursurile Intact Media Academy. Este locul unde cursanţii învaţă dedesubturile televiziunii chiar de la cei care cu asta se ocupă zi de zi. Ocazie cu care vă anunţăm că mai este doar o săptămână până când înscrierile pentru specializarea de prezentator TV se încheie. 

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 14:29

Vezi și

"Este primul curs de prezentator TV din cadrul Intact Media Academy, de la începutul pandemiei, regulile nepermiţând acest lucru până în acest moment. Au fost foarte mulţi cursanţi care sunau şi întrebau când pornim, când vom putea să ne întâlnim şi când vor putea face un prim pas spre visul de a lucra în televiziune. Şcoala trustului Intact te invaţă lucrurile noi pe care trebuie să le cunoşti pentru a putea intra în televiziune şi să nu fi fără niciun fel de bază. Avem colegi care au urmat cursurile Intact Media Academy, iar acum sunt prezentatori la Observator sau în oricare altă redacţie din trust", a povestit Alessandra Stoicescu.

Doritorii se pot înscrie pe site-ul Intact Media Academy, apoi candidaţii vor fi sunaţi, chemaţi la un interviu şi un test de cultură generală. Anul acesta chipa Intact Media Academy aniversează 10 ani de la debutul cursurilor, ani în care sute de cursanţi au trecut pragul redacţiei

Mai multe detalii despre cursurile IMA, despre viaţa de prezentator, dar şi despre detaliile din spatele camerelor, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » TV » Intact Media Academy aniversează 10 ani. Înscrierile pentru cursurile de prezentator, pe ultima sută de metri