Antena Meniu Search
x

Video iUmor, 18 februarie 2023. Alexandru Pleșcan a ''torturat'' juraţii cu glumele seci: ''Mă doare creierul!''

iUmor, sezonul 14. Alexandru Pleșcan, picătura chinezească cu umorul său, pe scena iUmor. Concurentul l-a inspirat pe Cheloo, care a dus ''tortura'' până la etapa de jurizare. 

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 21:49

Vezi și

Alexandru Pleșcan sau ''Xander'', așa cum s-a introdus concurentul, este nutriționist de profesie. Concurentul a avut în program un număr cu glume spuse la pahar, care le-au cam dat dureri de cap juraților. Mai mult, acesta a făcut chiar ''glume de tătic''.

Deși a vrut să livreze un număr de comedie, glumele se cam lăsau așteptate, iar jurații au avut nevoie de explicații ca să le înțeleagă: ''Băi, nu mai întrerupeți concurentul, că am o idee genială. După ce se termină numărul de iUmor, reluăm propoziție cu propoziție și dezbatem!'', a spus Cheloo.

Într-un final, Cătălin Bordea s-a oferit să-l ajute pe concurent să recite numărul mai repede, dar și să îi verifice foile: ''Faptul că tu poți să provoci durere fizică prin vorbe, e și ăsta un talent, dar nu e neapărat bun! Mă doare fizic. Mă doare creierul! Armata română o să pună ochii pe el!'', a afirmat comediantul. În cele din urmă, Alexandru Pleșcan a primit toate cele patru like-uri.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ''gustă'' din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: ''Dac-aș fi președinte''. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Vezi mai multe momente din iUmor pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » TV » iUmor, 18 februarie 2023. Alexandru Pleșcan a ''torturat'' juraţii cu glumele seci: ''Mă doare creierul!''