Antena Meniu Search
x

Video Juraţii Next Star, poveşti din culise: Un show electrizant, plin de viaţă, cu nişte copii extrem de talentaţi

Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa sunt gata să cunoască noua generaţie de talente. Sunt juraţii noului sezon Next Star, un talent show mult aşteptat, sau, de părinţi şi de bunici.  

de Redactia Observator

la 21.05.2021, 17:22

Vezi și
  • Mâine, de la ora 20, un nou sezon Next Star
  • Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa sunt noi juraţi ai emisiunii Next Star

Mâine, de la ora 20, artiştii, alături de Dan Negru vă dau întâlnire la prima emisie a celui de-al 10-lea sezon. 

Loredana şi Ştefan Bănică au fost prezenţi pentru prima dată împreună, în platoul Observator. Dorian Popa a lipsit motivat. 

Loredana: Un show electrizant, un show plin de viaţă, cu nişte copii extrem de talentaţi. Noi am fost şocaţi să  vedem atâta talent şi atât de divers. Sunt şi dansatori, şi cântăreţi, şi instrumentişti, şi comici. 

Ştefan Bănică: Eu am mai spus lucrul acesta,  am fost acolo ca un spectator cu un cuvânt de spus, dar în faţa copiilor trebuie doar să te uiţi, să te îmbogăţeşti din energia şi puritatea lor pentru că ei nu ştiu să mintă, nu au sertăraşe, nu au măşti. Cel mai interesant este că acest Next Star s-a filmat într-un an de zile, în două părţi din cauza pandemiei. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Juraţii Next Star, poveşti din culise: Un show electrizant, plin de viaţă, cu nişte copii extrem de talentaţi