Video

Juraţii Next Star, poveşti din culise: Un show electrizant, plin de viaţă, cu nişte copii extrem de talentaţi

De Redactia Observator.
Publicat: 21.05.2021, 15:40.
Actualizat: 21.05.2021, 17:22

Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa sunt gata să cunoască noua generaţie de talente. Sunt juraţii noului sezon Next Star, un talent show mult aşteptat, sau, de părinţi şi de bunici.  

Mâine, de la ora 20, artiştii, alături de Dan Negru vă dau întâlnire la prima emisie a celui de-al 10-lea sezon.

Loredana şi Ştefan Bănică au fost prezenţi pentru prima dată împreună, în platoul Observator. Dorian Popa a lipsit motivat.

Citește și:

Loredana: Un show electrizant, un show plin de viaţă, cu nişte copii extrem de talentaţi. Noi am fost şocaţi să vedem atâta talent şi atât de divers. Sunt şi dansatori, şi cântăreţi, şi instrumentişti, şi comici.

Ştefan Bănică: Eu am mai spus lucrul acesta, am fost acolo ca un spectator cu un cuvânt de spus, dar în faţa copiilor trebuie doar să te uiţi, să te îmbogăţeşti din energia şi puritatea lor pentru că ei nu ştiu să mintă, nu au sertăraşe, nu au măşti. Cel mai interesant este că acest Next Star s-a filmat într-un an de zile, în două părţi din cauza pandemiei.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.