Antena Meniu Search
x

Video Jurnal de Asia, episodul 14. Concurenții au fost urmăriți de poliție pe Drumul Împăraților. „E mult mai greu”

În episodul 14 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet, concurenții și operatorii au vorbit despre problemele cu poliția, pe care le-au întâmpinat, în contextul restricțiilor din pandemie.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 14:17

Vezi și

Atmosfera din Turcia e tensioantă în contextul pandemiei de coronavirus, iar concurenții Asia Express, sezonul 4, au avut de-a face cu refuzurile localnicilor, dar și cu intervențiile polițiștilor. Cameramanii și concurenții au împărtășit experiențele lor cu autoritățile turcești, în episodul 14 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet.

Concurenții au fost refuzați în repetate rânduri de localnici, în timp ce căutau locuri de cazare, pe motivul restricțiilor din pandemie, iar câțiva dintre turci au sunat la poliție pentru a-i reclama pe concurenți.

Ce spun concurenții și operatorii Asia Express, despre intervențiile polițiștilor turci

„Pierzi foarte mult timp în momentul în care cauți cazare și pierzi și mai mult timp pentru că stai cu poliția cel puțin o oră să le arăți toate actele și toate aprobările pentru filmare”, a explicat unul dintre operatori.

Totodată, autostopul a fost mult mai greu față de sezoanele treucute de Asia Express, deoarece șoferii au devenit mai temători, din cauza măsurilor restrictive.

„Momentul în care ne-au prins a fost oribil. Am fost cu lipici. Ne-au oprit de 6-7 ori”, a povestit Francesco.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 14. Concurenții au fost urmăriți de poliție pe Drumul Împăraților. „E mult mai greu”