Antena Meniu Search
x

Video Nou curs organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României: Libertatea în drepturi

Interesați de ce presupun democrația și libertatea de exprimare, mai mulți tineri s-au înscris la cel mai nou curs organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României: Libertatea în drepturi. Programul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani. Cursurile au loc online, pe platforma națională de e-learning "Școala Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei"

de Redactia Observator

la 18.02.2021, 08:59

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În cadrul primului curs, tinerii au discutat despre relația cu societatea și comunitatea din care fac parte. 

Ioana, cursant: Mi se pare foarte important sa ne cunoaștem drepturile și să luptăm pentru aplicarea acestora. 

Mihaela Stănciulescu, lector Universitatea Pitești: Îi ajută pentru că le deschide orizonturile despre ceea ce au ei nevoie la nivel de individ. 

Tinerii au la dispoziție 8 săptămâni să învețe și să pună în practică informațiile aflate la curs. Mihaela Stănciulescu, lector universitar doctor la Universitatea din Pitești, a vorbit despre nevoile tinerilor din ziua de azi. 

Mihaela Stănciulescu, lector Universitatea Pitești: Sunt foarte multe necunoscute la care vor sa afle răspunsuri, de la chestiunile care reglează regulile în viața de familie, pana la chestiunile care trebuie să se rezolve la nivel de comunitate. 

Alexia își dorește o carieră în dreptul internațional. Cursul o ajută să afle cât mai multe informații legate de acest domeniu. 

Alexia, cursant: Mi se pare că avem nevoie, într-o lume care există o polaritate şi o polarizare politică atât de proeminentă, mi se pare că avem nevoie de o bază factuală comună. 

Cursurile organizate de FDVDR sunt gratuite. La ele participă copii din România și Republica Moldova, dar și copii români din Belgia, Marea Britanie, Germania, Israel și Italia. 15 cursuri noi s-au adăugat în programul de cursuri gratuite, oferite de Fundația Dan Voiculescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » TV » Nou curs organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României: Libertatea în drepturi