Antena Meniu Search
x

Şapte echipe au rămas în cursa Asia Express, însă doar şase vor merge în următoarea destinaţie, Georgia

În competiția sezonului 4 din Asia Express au mai rămas șapte echipe care se luptă pentru a ajunge mai departe pe Drumul Împăraților, următoare destinație fiind Georgia. Concurenții au început cu zâmbetul pe buze ziua, însă au rămas surprinși de veștile pe care Irina Fodor le-a dat încă de la primele ore ale dimineții.

de Redactia Observator

la 18.10.2021, 13:08

Noua etapă din Asia Express
Noua etapă din Asia Express - Antena 1

Cele șapte echipe au rămas cu gura căscată când au aflat că regulile se schimbă în etapa 5 din Asia Express. Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut direct la subiect. Prezentatoarea emisiunii le-a dezvăluit celor șapte echipe că lucrurile se vor schimba de acum, iar în Georgia vor merge doar șase echpe.

Citește și: Elwira Petre, despre curaj și determinare în competiția Asia Express: „Trebuie să te lupți până la capăt și să-ți urmărești visul”

"E punctul de răscruce, e ultima etapă din Turcia. Nu vreau să sune amenințător, dar nu știu dacă toți veți vedea Georgia. Cine își dorește cu adevărat, va avea multe ocazi să demonstreze, să demonstreze că vrea să meragă până la capăt. Eu v-am pregătit suficiente misiuni și jocuri în așa fel încât să vă ofer tuturor o șansă.", a spus Irina Fodor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » Şapte echipe au rămas în cursa Asia Express, însă doar şase vor merge în următoarea destinaţie, Georgia