Antena Meniu Search
x

Video Te cunosc de undeva! Eliza și Cosmin Natanticu, transformare de senzaţie în Cardi B și J Balvin

Te cunosc de undeva! Gala de pe 17 septembrie a venit cu momente care mai de care mai spectaculoase. Eliza și Cosmin Natanticu au umplut scena de viață și de culoare cu interpretarea piesei ''I Like It'', a lui Cardi B și J Balvin.

de Redactia Observator

la 17.09.2022, 21:55

Vezi și

Eliza și Cosmin Natanticu i-au interpretat magistral pe Cardi B și J Balvin la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Dacă Eliza s-a bucurat că va intra în pielea lui Cardi B, Cosmin a fost chiar confuz la auzul piesei celebre care a cucerit topurile din întreaga lume. 

Perechea i-a surprins pe toți cu transformarea de milioane. Într-o ținută viu colorată și cu mișcările provocatoare, specifice personajului, concurenta de la Te cunosc de undeva a uimit pe toată lumea. Dar momentul care a stârnit ropote de aplauze a fost cel în care Cosmin Natanticu și-a făcut intrarea. 

''Surărprinzător! Fantastic! Parcă ne-au mințit...au apărut așa pe glume, pe amuzament și au venit acum și au rupt scena în două. Eliza, ce atitudine!'', a spus impresionată Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

Mai multe momente din emisiunea Te cunosc de undeva! pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Eliza și Cosmin Natanticu, transformare de senzaţie în Cardi B și J Balvin