Antena Meniu Search
x

WRS, terorizat de cel mai nou personaj de la Te cunosc de undeva! "Sufăr de depresie muzicală!"

Au primit de fiecare dată cu mare bucurie provocările ruletei, oricât de grele s-au dovedit a fi ele şi au reuşit personaje memorabile, care cu siguranţă vor intra în istoria transforming show-ului de la Antena 1. Dar când credeau că le-au văzut pe toate şi nimic nu îi mai poate speria, WRS şi Emilian şi-au dat seama că s-au înşelat. Gala aceasta, transformarea în Valahia l-a pus în mare, mare dificultate pe WRS, despre care partenerul lui de scenă a spus râzând că a inventat un nou termen – depresia muzicală.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 10:35

„Pe cât de tare îmi place mie această piesă (n.r. „Banana”), pe atât de tare o urăşte el. WRS a inventat acum un termen pe care îl vom înscrie la OSIM – depresia muzicală!”, a dezvăluit Emilian râzând, în vreme ce WRS a completat „Sufăr de depresie muzicală! Nu mai pot, m-a distrus, mă provoacă total această piesă. Scoate tot ce e rău din mine! Şi ce e şi mai rău, e că trebuie să zâmbesc tot timpul, ca în referinţă!”.

Cum se vor descurca WRS şi Emilian cu noua propunere a ruletei, dacă va reuşi WRS să reţină toate versurile piesei, dar şi cum vor nota cei cinci juraţi ai transforming show-ului performance-ul lor, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » WRS, terorizat de cel mai nou personaj de la Te cunosc de undeva! "Sufăr de depresie muzicală!"