Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 august 2022. Mină de război, detonată în apele românești, în apropiere de Eforie

Știrile zilei, 1 august 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 20:07

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 1 august 2022

1) ROBOR la 3 luni a trecut de pragul de 8%, ajungând la cea mai mare valoare înregistrată în ultimii 12 ani și jumătate. Ratele românilor cu credite în lei se măresc astfel mai devreme decât previzionau economiștii.

2) O mină de război a fost detonată de Forțele Navale în apele românești. Dispozitivul a fost descoperit de doi pescari, la mai puțin de 4 kilometri de țărm, în apropiere de Eforie. 

3) O româncă angajată la un hotel din Creta este acuzată de răpire. Femeia ar fi ademenit un băiat de şapte ani, pe care apoi l-a ţinut închis o oră în camera ei de hotel. Copilul a reușit să scape profitând de un moment de neatenţie. 

4) Ministrul Sănătății a anunțat că la jumătatea lunii august vom intra într-o fază de stabilizare a numărului de cazuri de Covid-19. Alexandru Rafila a precizat însă că este posibil un val 7 al pandemiei la finalul anului.

5) Două surori, cu origini româneşti, au murit după ce au fost călcate de un tren de mare viteză în apropiere de Rimini. Adolescentele locuiau în Italia cu tatăl lor, după ce mama lor s-a întors în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 august 2022. Mină de război, detonată în apele românești, în apropiere de Eforie