Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 octombrie 2021. Copil din Suceava, urecheat şi pălmuit pentru că era neastâmpărat

Știrile zilei, 1 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.10.2021, 18:02

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 1 octombrie 2021

1) Autoritățile au decis ca elevii să meargă la școală indiferent de rata de incidență. A fost aprobat și testul de salivă în școli, dar și ridicarea mai multor restricții pentru românii vaccinați.

2) Moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîțu a fost citită în Parlament. Votul are loc marți, iar premierul este încrezător că are șanse mai mari de 50% să nu fie demis.

3) Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Bulgaria și Moldova au intrat în zona roșie, iar Germania, Olanda și Franța în cea verde.

4) Peste o sută de persoane au murit într-o luptă a clanurilor rivale dintr-o închisoare ecuadoriană. Poliția a trimis peste 400 de ofițeri pentru a menține ordinea în interiorul penitenciarului.

5) Un copil din Suceava a fost urecheat şi pălmuit de profesorul de engleză pe motiv că era neastâmpărat. Părinţii şi cadrele didactice îl apără, în timp ce elevul care a filmat va fi sancţionat.

6) Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Şapte persoane au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 octombrie 2021. Copil din Suceava, urecheat şi pălmuit pentru că era neastâmpărat