Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 septembrie 2021. Noi condiţii pentru românii care călătoresc în Bulgaria; Accident cu 29 de morţi, în Peru

Știrile zilei, 1 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.09.2021, 15:52

Rosse Stan îţi aduce cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi aduce cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 1 septembrie 2021

1) Miniştrii Sănătăţii şi Educaţiei au prezentat ordinul comun privind măsurile pentru începerea şcolii. Acesta prevede reguli clare în ceea ce priveşte măştile de protecţie pe care le pot folosi elevii în clase.

2) Primarul Capitalei a anunţat că 2.700 de angajaţi din 14 companii municipale vor fi daţi afară. Nicuşor Dan spune că astfel municipalitatea va reuşi să facă o economie la buget e 150 de milioane de lei.

3) Bulgaria a impus noi condiţii de călătorie de la 1 septembrie. Românii care călătoresc în ţara vecină trebuie să prezinte certificat digital UE care să ateste vaccinarea anti-covid, trecerea prin boală sau testarea.

4) 29 de persoane au murit în Peru, iar alte zeci au fost rănite, după ce un autobuz a căzut într-o râpă adâncă de aproape 200 de metri. Şoferul circula cu viteză excesivă şi a pierdut controlul volanului.

5) Joe Biden a anunţat că Statele Unite ale Americii va continua lupta împotriva teroriştilor din întreaga lume. Discursul preşedintelui american, după retragerea trupelor din Afganistan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 septembrie 2021. Noi condiţii pentru românii care călătoresc în Bulgaria; Accident cu 29 de morţi, în Peru