Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 iunie 2021. Bugetarii nu vor mai putea cumula pensia şi salariul; Accident grav pe DN 71

Știrile zilei, 10 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 10.06.2021, 20:11

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 10 iunie 2021

1) Bugetarii nu vor mai putea cumula pensia şi salariul, potrivit unui proiect de lege adoptat de Guvern. Actul normativ a fost trimis în Parlament, unde va fi supus votului. 

2) Eclipsa parţială de Soare, un eveniment astronomic foarte rar, a fost vizibilă şi pe cerul României. Din păcate doar cei aflaţi în zona de nord a ţării au putut observa fenomenul.

3) Prefectul Capitalei a respins cererea lui Clotilde Armand de a institui stare de alertă în Sectorul 1, din cauza gunoaielor. Garda de Mediu a anunţat că valorile limită de poluare nu au fost depăşite.

4) Klaus Iohannis a declarat cu ocazia Zilei Eroilor Neamului că românii trebuie să arate că au înţeles sensul luptei şi jertfei lor supreme. În ţară au avut loc mai multe ceremonii militare şi religioase, fiind sărbătorită şi Înălţarea Domnului.

5) Şapte elevi au ajuns la spital, după ce un microbuz cu care erau transportaţi la şcoală s-a ciocnit cu o maşină pe DN 71. Şoferul şi însoţitorul copiilor au murit în tragedia din localitatea Aninoasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 iunie 2021. Bugetarii nu vor mai putea cumula pensia şi salariul; Accident grav pe DN 71