Meniu
Search
x

Video Momente dramatice la Aninoasa, copii plângând după accidentul cu 2 morți: "Mami vine şi te ia de la spital, da? Nu ai cum să rămâi în stradă!"

Au fost momente dramatice pe o şosea din localitatea Aninoasa, unde zece copiii care erau transportaţi la şcoală cu microbuzul au fost la un pas de tragedie. Se pare că şoferul microbuzului nu s-a asigurat la ieşirea în DN 71, s-a ciocnit cu un autoturism, iar microbuzul s-a răsturnat. Şapte dintre elevi au ajuns la spital. Din nefericire, şoferul şi însoţitorul copiilor au murit. 

De Redactia Observator la 10.06.2021, 13:47
Vezi și

Mami, vine şi te ia de la spital, da? Nu ai cum să rămâi în stradă, nu ai cum să rămâi în stradă. 

Un accident la intrarea în localitatea Aninoasa care s-ar fi putut transforma într-o tragedie de proporţii. Şoferul de 64 de ani care transporta elevii la şcoală nu s-a asigurat când a schimbat direcţia de mers, ca să intre pe strada unde se află şcoala şi s-a ciocnit violent cu o maşină care era în depăşire. Toţi cei zece elevi au scăpat teferi. Doar şapte au fost transportaţi la spital cu mici zgârieturi şi atacuri de panică. 

Ruxandra Chealfă, medic: Toţi conştienţi, stabili hemodinamic. Doi prezentau câteva escoriaţii mici. 

În afara pericolului. Speriaţi am văzut. Normal, speriaţi. 

Pe acelaşi subiect

Accident la Aninoasa. Două dintre victime aveau leziuni incompatibile cu viața

Şoferul microbuzului şi însoţitorul copiiilor au rămas încarceraţi. Salvatorii nu au mai put face nimic pentru ei. 

Gătej Ionuţ Gabriel, purt cuv. ISU Dâmboviţa: Pompierii au constata că cele două persoane care erau încarcerate din microbuz prezentau leziuni incomptaibile cu viaţa.  

Microbuzul a fost contractat de Primăria Aninoasa ca să transporte elevii la şcoală. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momente dramatice la Aninoasa, copii plângând după accidentul cu 2 morți: "Mami vine şi te ia de la spital, da? Nu ai cum să rămâi în stradă!"