Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 octombrie 2021. România este mai expusă la scumpirea energiei decât restul statelor din UE

Știrile zilei, 11 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.10.2021, 11:47

Rosse Stan prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 11 octombrie 2021

1) Klaus Iohannis a convocat consultări cu partidele parlamentare, în vederea desemnării noului premier. Aflaţi toate detaliile despre propunerile partidelor şi decizia preşedintelui.

2) O analiză Goldman Sachs arată că România este mai expusă la scumpirea energiei decât restul ţărilor din Uniunea Europeană. Asta deoarece gazele şi electricitatea reprezintă o parte mare din coşul preţurilor de consum.

3) Profesorul Alexandru Rafila atrage atenţia persoanelor nevaccinate că e puţin probabil să nu contracteze Covid-19 în următoarea perioadă. Aglomeraţia şi lipsa măsurilor de protecţie vor favoriza transmiterea bolii.

4) Zeci de mii de polonezi au demonstrat pentru a sprijini apartenenţa la Uniunea Europeană. Oamenii sunt îngrijoraţi că ţara ar putea părăsi blocul comunitar, după ce un Tribunal a declarat neconstituţionale părţi din legislaţia UE.

5) Aproape două milioane de chinezi au fost afectaţi în urma inundaţiilor severe din provincia Shanxi. Ploile torenţiale au dus la acumulări uriaşe de apă, iar şuvoaiele au provocat alunecări de teren semnificative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 octombrie 2021. România este mai expusă la scumpirea energiei decât restul statelor din UE