Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 iulie 2021. Ambasadorul României în Grecia a murit; vreme caniculară în vestul țării

Știrile zilei, 12 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.07.2021, 23:54

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 12 iulie 2021

1) Italia este noua campionă a Europei, după ce a învins naţionala Angliei, la penalty-uri. La finalul celor 120 de minute, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Luke Shaw şi Leonardo Bonucci.

2) Partidul Maiei Sandu a obţinut 52% din voturi la alegerile Parlamentare din Republica Moldova. Principalul adversar, Blocul Electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor, s-a clasat pe locul al doilea, fiind preferat de numai 27% din alegători.

3) George Ciamba, ambasadorul României în Grecia, a murit la vârsta de 55 de ani. În 2019, diplomatul a coordonat prima Președinție a ţării noastre la Consiliul Uniunii Europene.

4) Meteorologii anunţă în săptămânile următoare temperaturi caniculare, de 40 de grade Celsius la umbră. Disconfortul termic va fi ridicat în special în regiunile vestice şi sudice

5) Filmul Black Widow a generat încasări record pe timp de pandemie în ultimul weekend. Noua producţie Marvel a înregistrat câştiguri de peste 215 milioane de dolari în cinematografele din toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 iulie 2021. Ambasadorul României în Grecia a murit; vreme caniculară în vestul țării