Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 aprilie 2021. Drum liber pentru vacanța de 1 mai la mare; Modificări în structura anului școlar

Știrile zilei, 13 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 13.04.2021, 15:33

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 13 aprilie 2021

1) Ministrul de Interne a recomandat celor care vor să meargă la mare de 1 mai să o facă încrezători. Lucian Bode spune însă că aceştia trebuie să respecte măsurile de protecţie sanitară.

2) Copiii cu vârste între 12 şi 15 ani vor putea fi vaccinaţi anti-Covid-19. Valeriu Gheorghiţă spune că Pfizer ar putea primi autorizarea până la toamnă.

3) Structura anului şcolar va suferi noi modificări. Din toamnă, elevii ar putea învăţa din nou în trimestre, iar din 2022 să studieze mai multe zile.

4) Clubhouse se alătură marilor rețele de socializare care sunt afectate de importante incidente de securitate. Datele a peste un milion de utilizatori au fost publicate online.

5) Deşi românii sunt încă reticenţi cu privire la AstraZeneca, România primeşte o nouă tranşă de vaccin. Peste 50 de mii de doze au ajuns în ţară. De asemenea, CNCAV a decis ca vaccinarea cu AstraZeneca să se poată face și fără programare în platformă pentru doritori. 

6) Avem parte de o nouă tragedie în spitalele româneşti. Trei pacienţi COVID intubaţi în unitatea mobilă de terapie a spitalului Victor Babeş din Bucureşti au murit, ieri, după ce au rămas fără oxigen. Ventilatoarele la care erau conectaţi s-au oprit brusc din cauza supraîncărcării. Cauza defecţiunii rămâne încă necunoscută. Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a preluat ancheta în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 aprilie 2021. Drum liber pentru vacanța de 1 mai la mare; Modificări în structura anului școlar