Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 iulie 2021. Bilet unic pentru autobuz și metrou, la prețul de 3 lei

Știrile zilei, 13 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.07.2021, 00:19

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 13 iulie 2021

1) De la 1 august, în Bucureşti va fi introdus biletul unic pentru metrou şi autobuz, care va costa 3 lei. Călătorii îşi vor putea cumpăra şi un abonament comun pe o lună, pentru 140 de lei.

2) Peste 900.000 de persoane s-au programat pentru vaccinul anti-covid în Franţa, în doar câteva ore. Anunţul vine după ce preşedintele Emmanuel Macron a cerut sancţiuni sau restricţii pentru persoanele care nu se imunizează.

3) Extinderea plajelor de pe litoral a venit la pachet şi cu riscuri noi. Turiştii se plâng că se tem să mai intre în apă deoarece devine foarte adâncă la doar câţiva metri de mal.

4) Autorităţile Sanitar Veterinare vor să introducă reguli noi pentru creşterea porcilor. Gospodarii ar putea fi obligaţi să se asigure că în coteţ este la fel de curat ca într-un spital.

5) Israelul a început să administreze a treia doză de vaccin Pfizer pacienţilor cu un sistem imunitar slab. În ultimele săptămâni, ţara se confruntă cu o creştere a numărului de infectări, în urma răspândirii variantei Delta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 iulie 2021. Bilet unic pentru autobuz și metrou, la prețul de 3 lei