Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 decembrie 2021. Pensii mărite în ianuarie, pentru toţi românii cu venituri mici; Gafă istorică a UEFA

Știrile zilei, 14 decembrie 2021, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 14.12.2021, 16:39

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 14 decembrie 2021

1) Media deceselor Covid-19 este cu 12 procente mai mare în România decât în Uniunea Europeană. În plus, un raport al Comisiei arată că numărul real al morţilor din ţara noastră ar putea fi mai ridicat.

2) Toţi pensionarii din România vor primi în luna ianuarie cel puţin 2.200 de lei. Pe fondul scumpirilor, guvernul va acorda un sprijin de la stat pentru a putea fi plătite facturile uriaşe de pe timpul iernii.

3) Gafă istorică a UEFA, la tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor. Procedura a fost repetată după ce două echipe au fost plasate greşit în urnele valorice. Forul european a acuzat "probleme tehnice" ale softului.

4) Jurnalista italiană Lucia Goracci a făcut plângere pe numele Dianei Şoşoacă. Aceasta acuză că în timpul unui interviu pentru postul RAI UNO a fost sechestrată şi muşcată de mână de soţul senatoarei.

5) Organizaţia Meteorologică Mondială a validat recordul de temperatură de 38 de grade Celsius pentru zona arctică. Acesta a fost atins în oraşul rusesc Verhoiansk, pe 20 iunie 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 decembrie 2021. Pensii mărite în ianuarie, pentru toţi românii cu venituri mici; Gafă istorică a UEFA