Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 ianuarie 2022. Fetiţă omorâtă pe trecerea de pietoni, de o maşină de poliţie. Raisa se întorcea de la şcoală

Știrile zilei, 14 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.01.2022, 11:39

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 14 ianuarie 2022

1) Un poliţist a lovit cu maşina două copile pe trecerea de pietoni. Una dintre ele a murit la scurt timp de la impact. Martorii povestesc revoltaţi că maşina avea viteză, iar surse Observator spun că echipajul nu era în misiune.

2) Autoritățile schimbă scenariile de funcționare a școlilor și grădinițelor. Criteriul ratei de vaccinare de 60% a fost eliminat și înlocuit cu rata de ocupare a paturilor destinate pacienților cu Covid la nivel județean.

3) Un scandal uriaş pătează imaginea Casei Regale britanice. Fiul preferat al reginei Elisabeta, prinţul Andrew, va fi judecat civil în Statele Unite pentru abuz sexual. Acesta a renunţat la patronajele regale şi la titlurile militare. 

4) Ambasada Rusiei în România a reacționat la mesajul americanilor cu privire la invaziile din ultimii 30 de ani. Diplomații spun că regimul de la Kremlin nu a făcut decât să ”mențină pacea și securitatea” în Republica Moldova, Georgia și Ucraina.

5) Marian Vanghelie a fost adus la audieri la sediul DNA și ulterior reținut pentru 24 de ore. Procurorii au făcut şi percheziţii acasă la fostul edil al Sectorului 5, care este anchetat într-un nou dosar de corupție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 ianuarie 2022. Fetiţă omorâtă pe trecerea de pietoni, de o maşină de poliţie. Raisa se întorcea de la şcoală