Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 15 noiembrie 2022. Republica Moldova a rămas fără curent după atacul de azi al ruşilor asupra Ucrainei

Știrile zilei, 15 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 15.11.2022 , 21:07

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 15 noiembrie 2022

1) Republica Moldova a rămas fără curent după atacul de azi al ruşilor asupra Ucrainei. Linia care aduce energie din România ar fi fost avariată în urma bombardamentelor.

Articolul continuă după reclamă

2) Klaus Iohannis a promulgat cele trei legi ale justiției. Preşedintele nu a mai aşteptat pronunţarea Comisiei de la Veneţia, aşa cum îi ceruse opoziţia.

3) Bronşiolita, o boală care face prăpăd în ţările nordice, a ajuns şi în România. Specialiştii avertizează că ne confruntăm cu cel mai puternic val de infectări din ultimii 10 ani.

4) Un poliţist din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a violat o tânără în timp ce dormea. În trecut, agentul fusese lăudat de şefi pentru că a ajutat şoferiţele să schimbe roata sau femeile în vârstă să traverseze strada.

5) Revolte masive în provincia chineză Guangzhou după carantina impusă de autorităţi. Mulţimea furioasă a dărâmat barierele montate pentru a-i izola şi au răsturnat o maşină a poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Update » Știrile zilei, 15 noiembrie 2022. Republica Moldova a rămas fără curent după atacul de azi al ruşilor asupra Ucrainei