Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 noiembrie 2022. Republica Moldova a rămas fără curent după atacul de azi al ruşilor asupra Ucrainei

Știrile zilei, 15 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 21:07

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 15 noiembrie 2022

1) Republica Moldova a rămas fără curent după atacul de azi al ruşilor asupra Ucrainei. Linia care aduce energie din România ar fi fost avariată în urma bombardamentelor.

2) Klaus Iohannis a promulgat cele trei legi ale justiției. Preşedintele nu a mai aşteptat pronunţarea Comisiei de la Veneţia, aşa cum îi ceruse opoziţia.

3) Bronşiolita, o boală care face prăpăd în ţările nordice, a ajuns şi în România. Specialiştii avertizează că ne confruntăm cu cel mai puternic val de infectări din ultimii 10 ani.

4) Un poliţist din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a violat o tânără în timp ce dormea. În trecut, agentul fusese lăudat de şefi pentru că a ajutat şoferiţele să schimbe roata sau femeile în vârstă să traverseze strada.

5) Revolte masive în provincia chineză Guangzhou după carantina impusă de autorităţi. Mulţimea furioasă a dărâmat barierele montate pentru a-i izola şi au răsturnat o maşină a poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 noiembrie 2022. Republica Moldova a rămas fără curent după atacul de azi al ruşilor asupra Ucrainei