Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 decembrie 2022. Accident cu 9 victime pe Autostrada 1; Sinisa Mihailovici a murit la 53 de ani

Știrile zilei, 16 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 20:22

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 16 decembrie 2022

1) Ucraina a rămas fără 50% din sistemul energetic după ultimele atacuri ale Rusiei. Primarul orașului Harkov spune că daunele sunt colosale, iar oamenii nu mai au lumină și încălzire în case.

2) Ambasada României la Paris a primit, prin poştă, un plic suspect, cu un conţinut neobişnuit. În interiorul acestuia se aflau mai multe șervețele și o cantitate de aproximativ 50 de grame de praf alb.

3) Accident cu 9 victime pe Autostrada 1, între Nădlac şi Arad. O persoană a murit și o alta a suferit răni grave, după ce un microbuz s-a răsturnat.

4) Cetățeanul afgan considerat „pericol pentru siguranța națională” a fost prins după trei zile de căutări. Acesta a fugit dintr-un centru de migranți din Arad și s-a ascuns într-o zonă de vegetație.

5)  Sinisa Mihailovici a murit la 53 de ani, într-un spital din Roma. Fostul mare fotbalist a încetat din viață după o luptă lungă cu leucemia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 decembrie 2022. Accident cu 9 victime pe Autostrada 1; Sinisa Mihailovici a murit la 53 de ani