Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 decembrie 2021. Gimnasta Larisa Iordache s-a retras; România şi-a aflat adversarele în Liga Naţiunilor

Știrile zilei, 17 decembrie 2021, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 17.12.2021, 14:51

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 17 decembrie 2021

1) Un adolescent de 15 ani a fost reţinut după incendiul de la blocul din Constanţa, care a lăsat sute de oameni fără locuinţe. Minorul va deveni inculpat dacă expertiza va stabili că avea discernământ.

2) Guvernul a renunţat la ideea coborârii plafonului de impozitare pentru IMM-uri. Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că antreprenorii români au nevoie de un mediu predictibil pentru a-şi dezvolta afacerile.

3) Edilul din localitatea argeşeană Beleţi Negreşti a fost reţinut după ce a dat foc primăriei. Marin Mihai şi-a recunoscut fapta şi s-a plâns poliţiştilor că era supărat că subordonaţii nu îl ascultau.

4) Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă. Gimnasta are în palmares 24 de medalii la competiţiile internaţionale, printre care un bronz la Jocurile Olimpice şi şapte medalii de aur la "Europene".

5) România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor. "Tricolorii" au fost repartizaţi în grupa B3, alături de Bosnia, Finlanda şi Muntenegru. Meciurile se vor disputa între 2 iunie şi 27 septembrie 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 decembrie 2021. Gimnasta Larisa Iordache s-a retras; România şi-a aflat adversarele în Liga Naţiunilor