Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 aprilie 2022. Dosar penal după ce un tânăr a folosit sprayul lacrimogen la un concert

Știrile zilei, 18 aprilie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 18.04.2022, 16:31

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 18 aprilie 2022

1) Trei sute de tineri care petreceau într-un club din Bucureşti au trecut prin clipe de groază, după ce un bărbat a dat cu spray lacrimogen. De teama unui nou "colectiv", puştii s-au călcat în picioare ca să iasă din local.

2) O ucraineancă de 22 de ani susţine că a fost hărţuită sexual de stareţul unei mănăstiri din Sighetu Marmaţiei. Femeia era găzduită ca refugiat la mănăstire, iar anchetatorii au descoperit că stareţul nu ar fi la prima abatere.

3) Economia chineză a înregistrat o creştere peste aşteptări în primul trimestru din 2022. Produsul Intern Brut al Chinei a crescut în primele trei luni ale anului cu 1,3 procente comparativ cu trimestrul precedent.

4) Ucraina a finalizat completarea chestionarului pentru aderarea la Uniunea Europeană. Comisia va trebui să emită o recomandare cu privire la respectarea criteriilor de aderare. 

5) Trei tone de cocaină au fost descoperite de poliţiştii spanioli pe o barcă de pescuit din Insulele Canare. Drogurile erau ascunse în rezervorul vasului şi au o valoare estimată de peste 72 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 aprilie 2022. Dosar penal după ce un tânăr a folosit sprayul lacrimogen la un concert