Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 august 2022. Un român urmărit de FBI a fost prins în timp ce se relaxa la piscină

Știrile zilei, 18 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 18.08.2022, 23:42

Olivia Păunescu
Olivia Păunescu

Știrile zilei, 18 august 2022

1) Un tânăr este căutat de polițiștii bucureșteni după ce, miercuri seară, a înțepat două femei cu un obiect necunoscut. Printre victimele sale se numără şi cântăreaţa Margherita de la Clejani.

2) Întâlnire extrem de importantă pentru soarta războiului Rusia - Ucraina, în oraşul Liov. Preşedintele Turciei a mers în vizită la Volodimir Zelenski, la două săptămâni după ce a purtat discuţii cu Vladimir Putin pe tema conflictului.

3) Un român urmărit de FBI a fost prins în timp ce se relaxa la piscină, în Ungaria. Bărbatul era urmărit de autorităţile americane după ce ar fi răpit şi jefuit un cuplu.

4) NASA pregăteşte racheta care va duce oamenii pe Lună și Marte. Pe 29 august vor avea loc primele teste, iar peste numai trei ani ar urma să transporte din nou astronauţi pe satelitul natural al Pământului.

5) Vila designerului Giorgio Armani este ameninţată de incendiile de vegetaţie din Italia. Miliardarul şi prietenii săi au fost evacuaţi de urgenţă cu iahtul de pe o insulă cuprinsă de flăcări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 august 2022. Un român urmărit de FBI a fost prins în timp ce se relaxa la piscină